Στον εισαγγελέα οδηγείται ο 71χρονος γυναικοκτόνος

Σοκάρει ο 71χρονος γυναικοκτόνος που αμέσως αφού σκότωσε την 43χρονη σύντροφό του, πήρε το καράβι από τη Σαλαμίνα και πήγε σε ταβέρνα στο Κερατσίνι.

Όπως μεταδόθηκε σε ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, ο γυναικοκτόνος εντοπίστηκε το βράδυ της Τρίτης στα «Γαριδάδικα», μεταξύ Δραπετσώνας και Κερατσινίου, την ώρα που αναζητούσε καταφύγιο.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν από το στίγμα του κινητού του το οποίο «έδειξε» τη θέση του.

Ο ίδιος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο ενώ δίπλα του ήταν η καραμπίνα με την οποία σκότωσε την άτυχη γυναίκα.

Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Πειραιά

όπου ομολόγησε ενώ το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ο 71χρονος εμφανίστηκε ψυχρός και αμετανόητος, ενώ ομολόγησε ότι πήγε στο σπίτι της γυναίκας την οποία πυροβόλησε από ένα ανοιχτό παράθυρο.

Στη συνέχεια μπήκε μέσα, σκέπασε το σώμα της με ένα σεντόνι και ακολούθως έφυγε με το φέριμποτ για Πειραιά.

Όπως ανέφερε, περίμενε πρώτα να φύγει ο 15χρονος γιος της γυναίκας για το ειδικό σχολείο στο οποίο φοιτά και ακολούθως να τη σκοτώσει.

Εκτός από τη σύντροφό του, είχε ξυλοκοπήσει και το παιδί.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο η 43χρονη, είχε μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα Σαλαμίνας για να καταγγείλει τον δράστη για την κακοποίηση που είχε υποστεί. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. την ενημέρωσαν σχετικά με τις δομές για κακοποιημένες γυναίκες στην περιοχή και της εγκατέστησαν το panic button στο κινητό της.

Από το Σάββατο δεν επέστρεψε στο σπίτι της, αλλά βρήκε καταφύγιο στο σπίτι της μητέρας της, εκεί δηλαδή που δολοφόνος την εντόπισε και της έστησε καρτέρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα
71χρονος,71chronos