Συγχαρητήρια Κασσελάκη σε Γιώργο Λάνθιμο: Ένας δημιουργός που όρισε ο ίδιος το μέλλον του

Τα συγχαρητήρια του στον Γιώργο Λάνθιμο έστειλε ο Στέφανος Κασσελάκης, για τη βράβευσή του στις Χρυσές Σφαίρες για την ταινία «Poor Things».

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με μια ανάρτησή του στα social media έκανε λόγο για έναν από τους σπουδαιότερους «auteur» (συγγραφείς) του παγκόσμιου κινηματογράφου των ημερών μας, αναφερόμενος στον Γιώργο Λάνθιμο.

Συγκεκριμένα, έγραψε τα εξής:

«Τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στον Γιώργο Λάνθιμο για τη Χρυσή Σφαίρα

καλύτερης ταινίας στην κατηγορία μιούζικαλ / κωμωδία.

Ένας νέος άνθρωπος που ξεκίνησε από την Ελλάδα για να γίνει πολίτης του κόσμου και ένας από τους σημαντικότερους «auteur» του παγκόσμιου κινηματογράφου των ημερών μας.

Το Poor Things που μιλάει με την ιδιαίτερη γλώσσα του Λάνθιμου για τη γυναικεία χειραφέτηση, το σύμπαν συμβολισμών, χρωμάτων, αισθημάτων είναι σίγουρα προσωπική επιτυχία ενός δημιουργού που όρισε ο ίδιος το μέλλον του.

Μοιραζόμαστε τη χαρά του και είμαστε περήφανοι γι’ αυτόν».

Τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στον Γιώργο Λάνθιμο για τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ταινίας στην κατηγορία μιούζικαλ / κωμωδία.

Ένας νέος άνθρωπος που ξεκίνησε από την Ελλάδα για να γίνει πολίτης του κόσμου και ένας από τους σημαντικότερους «auteur» του παγκόσμιου κινηματογράφου των… pic.twitter.com/IjwssqYt4H

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) January 8, 2024

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συγχαρητήρια Κασσελάκη, Γιώργο Λάνθιμο,sygcharitiria kasselaki, giorgo lanthimo