Συγκλονίζει ο αρραβωνιαστικός της 24χρονης Ειρήνης – «Στην κηδεία της θα φοράει το νυφικό που θα έβαζε στον γάμο μας»

Αύριο (28/10) θα αποχαιρετίσουν την 24χρονη Ειρήνη, στον τόπο που γεννήθηκε σε χωριό της Σκύδρας, συγγενείς και φίλοι.

Όλοι τους έχουν «βυθιστεί» στο πένθος μετά την τραγωδία με τη νεαρή κοπέλα η οποία έχασε τη ζωή της- από ηλεκτροπληξία- την ώρα που ήταν στο μπάνιο του σπιτιού της στη Θεσσαλονίκη, όπως έδειξε και η ιατροδικαστική έκθεση και όπως υποστήριζε ο αρραβωνιαστικός της, Χρήστος.

«Θα φοράει στην κηδεία της το νυφικό

που ετοίμαζε να βάλει σε λίγο καιρό στον γάμο μας, θα μοιράσουμε αντί για κόλλυβα μπομπονιέρες», λέει ο αρραβωνιαστικός της 24χρονης Ειρήνης στο GRTimes.

«Δε μπορώ ακόμη να πιστέψω ότι συνέβη αυτή η τραγωδία. Σαν χθες ήταν που τα γέλια της αντηχούσαν στο σπιτάκι μας, χωμένη στην αγκαλιά μου, η αγάπη μου, ο έρωτας της ζωής μου, το κορίτσι μου, η ζωή μου όλη. Είχε διαλέξει το νυφικό της, αυτό που θα φορούσε σε λίγο καιρό μιας και σχεδιάζαμε το γάμο μας.

Έτσι θα τη συνοδέψω στο τελευταίο της ταξίδι στο φως, εκεί που ανήκει η βασίλισσα μου, στο φως, εκεί ανήκουν οι άγγελοι, γιατί η Ειρήνη μου ήταν άγγελος και εδώ στη γη, αλλά άγγελος θα είναι και στον ουρανό.

Δεν θα μοιράσουμε κόλλυβα στην κηδεία, ετοίμασα μπομπονιέρες για το κορίτσι μου, έτσι θα το αποχαιρετήσω.

Η γυναίκα της ζωής μου έφυγε για το μακρινό ταξίδι, δεν έχει πια γυρισμό η Ειρήνη μου. Ας ταξιδέψει η ψυχούλα της στο φως», λέει ο αρραβωνιαστικός της, Χρήστος, ξεσπώντας σε λυγμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συγκλονίζει, 24χρονης Ειρήνης – Στην,sygklonizei, 24chronis eirinis – stin