Συνταγή Αργυρώς Μπαρμπαρίγου: Γιουβαρλάκια αυγολέμονο

Γιουβαρλάκια αυγολέμονο σαν της μαμάς από την Αργυρώ και γιουβαρλάκια σούπα λεμονάτα.

Υλικά

500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
1 αυγό
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι (τριμμένο ή πολύ ψιλοκομμένο)
1 καρότο ψιλοτριμμένο
1/4 φλ. ελαιόλαδο
1/4 φλ. ρύζι Καρολίνα ή γλασέ
2 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για τη σούπα

4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 καρότο σε μικρά καρέ
1 μικρή σελινόριζα σε μικρά καρέ (300 γρ.)
1 πατάτα σε μικρά καρέ
1 πράσο ψιλοκομμένο
1½ lt νερό ζεστό
2 αυγά
2 μέτρια λεμόνια
1 κ.σ. κορν φλάουρ
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΠΗΓΗ: Argiro.gr 

Keywords
Τυχαία Θέματα