Συνταγή Αργυρώς Μπαρμπαρίγου: Κοτόπουλο ριγανάτο

Κοτόπουλο ριγανάτο στην κατσαρόλα.

Ένας πανεύκολος και γευστικά εγγυημένος τρόπος να μαγειρέψετε το κοτόπουλο.

Σερβίρεται με πλιγούρι λαχανικών.

Υλικά

Για το κοτόπουλο ριγανάτο

1-1½ kg κοτόπουλο σε 6 μερίδες
2 σκελ. ολόκληρες σκόρδο
1/3 φλ. ελαιόλαδο
2 λεμόνια (χυμός)
1 φλ. λευκό ξηρό κρασί
2 καρότα σε φέτες
1 κ.σ. ρίγανη
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για το πλιγούρι λαχανικών

2 φλ. πλιγούρι
¼ φλ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελ. σκόρδο ολόκληρες
1 καρότο ψιλοκομμένο
1 φλ. αρακά
1 lt ζωμό κότας ή νερό ζεστό
2 κ.σ. άνηθο
2 κ.σ. μαϊντανό
Αλάτι
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Διαβάστε περισσότερα στο Argiro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συνταγή Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, Κοτόπουλο,syntagi argyros barbarigou, kotopoulo