Συνταγή Αργυρώς Μπαρμπαρίγου: Ροζ τούρτα φράουλα

Το ροζ χρώμα στο παντεσπάνι και στην κρέμα, την κάνει πολύ εντυπωσιακή.

Φτιάξτε τη την άνοιξη που οι φράουλες είναι στα καλύτερα τους.

Υλικά

Για το ροζ παντεσπάνι φράουλα

2 μεγάλα αυγά
2 ασπράδια
225 γραμ. ζάχαρη
225 γραμ. βούτυρο (μαλακό)
225 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (κοσκινισμένο)
2 κ.γλ. μπέικινγκ πάουντερ
1/2 κοφτό κ.γλ σόδα μαγειρικής
1 κ.γλ. υγρή βανίλια
4 κ.σ ξινόγαλο ή γιαούρτι
1/3 κ.γλ κοφτό αλάτι
250 γραµ. φράουλες κόκκινες
λίγες σταγόνες κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής

Για την επικάλυψη

350 γραμ. τυρί κρέμα (σε θερμ. δωμ.)
250 γραμ. άχνη ζάχαρη
100 γραμ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
λίγες σταγόνες χρώμα ζαχ/κής κόκκινο

Για το γαρνίρισμα

4 κ.σ μαρμελάδα φράουλα
μικρές κόκκινες φράουλες ολόκληρες
λίγα φύλλα δυόσμου ολόκληρα

Διαβάστε περισσότερα στο Argiro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα