ΣΥΡΙΖΑ: Δρομολογούνται εξελίξεις για την αποχώρηση της ομάδας «6 + 6» της Έφης Αχτσιόγλου – Πώς και πότε θα ανοίξουν την «πόρτα»

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει -όπως όλα δείχνουν- από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ η ομάδα «6+6» της Έφης Αχτσιόγλου, μετά και τη χθεσινή (20/11) πολύωρη πανελλαδική συνδιάσκεψη, με τη συμμετοχή περισσότερων των 1.000 στελεχών.

Ένα τέτοιο γεγονός είναι θέμα ωρών να ανακοινωθεί, καθότι πλέον απομακρύνεται κάθε προσπάθεια συνεννόησης και συζήτησης, ενώ δεν διαμορφώνονται προϋποθέσεις συμβίωσης με την παρούσα ηγετική ομάδα του Στέφανου

Κασσελάκη.

Χθες και κατά τη διάρκεια της συζήτησης αποδόθηκαν ευθύνες στην ηγετική ομάδα για τα στοιχεία διάλυσης που εμφανίζει – όπως ειπώθηκε – η παράταξη, ενώ τονίζεται ότι δεν υπάρχουν προϋποθέσεις συμβίωσης εντός του ΣΥΡΙΖΑ.

Άγνωστο το πότε θα ανακοινωθεί η αποχώρηση

Η εκτίμηση για τις κινήσεις της ομάδας Αχτσιόγλου, είναι ότι παρότι δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα υπάρξει μαζική αποχώρηση ή σταδιακή, πιθανώς αυτή να είναι τμηματική η αποχώρηση ανά ομάδες και σταδιακά.

Μάλιστα, δεν θεωρείται απίθανο να αρχίσουν σχεδόν άμεσα κάποιες αποχωρήσεις στελεχών που θα κορυφωθούν με τις αποχωρήσεις βουλευτών.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος φέρεται να έχει δηλώσει ότι απαιτείται άμεση αποχώρηση, Έφη Αχτσιόγλου, Αλέξης Χαρίτσης φέρονται να εκφράζουν προβληματισμούς για την άμεση αποχώρηση, καθώς εκτιμούν ότι πρέπει να προηγηθούν συζητήσεις και προετοιμασίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα