ΣΥΡΙΖΑ: Κοροϊδία και προσβολή με «επιβάτες» γνωστά στελέχη της ΝΔ – «Χυδαιότητα και fake news», απαντά ο συντονιστής Διεθνών Σχέσεων

Μια ακόμα κόντρα ξέσπασε μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα, Δευτέρα (03/04) με αφορμή την επαναλειτουργία του σιδηρόδρομου και το πρώτο δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του υποστήριξε ότι στελέχη της Νέας Δημοκρατίας όπως ο συντονιστής Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης της ΝΔ Λευτέρης Μωυσιάδης προσποιήθηκαν

τους επιβάτες μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, κάνοντας λόγο για «κοροϊδία και προσβολή».

Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας ήρθε με ανάρτηση του ίδιου του Λευτέρη Μωυσιάδη ο οποίος δεν αρνήθηκε ότι επέβαινε στο τρένο ωστόσο δημοσιοποίησε το σημερινό και ενα παλαιότερο εισιτήριό του σημειώνοντας ότι έχει πραγματοποιήσει και άλλες φορές την διαδρομή Αθήνα – Κατερίνη.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για θλιβερή προπαγάνδα εκ μέρους της Πειραιώς.

Σε σχετική ανακοίνωσή του ανέφερε:

«Η ασφαλής επαναλειτουργία του σιδηρόδρομου είναι το ζητούμενο για όλους μας. Οι σημερινές εικόνες στους τηλεοπτικούς δέκτες όμως, με ‘επιβάτες’, που αποκαλύπτεται ότι ήταν γνωστά στελέχη της ΝΔ, αποτελούν κοροϊδία και προσβολή που εξοργίζουν τους πολίτες», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε ανακοίνωση του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι «δεν φτάνει που ο κ. Μητσοτάκης από την πρώτη ημέρα του δυστυχήματος στα Τέμπη διαχέει την ευθύνη σε όλους τους άλλους, ζητάει υποκριτικές συγγνώμες και επιχειρεί την συγκάλυψη με προκλητικά ασυμβίβαστα και το ακαταδίωκτο των μελών της Επιτροπής. Σήμερα αποδεικνύεται ότι έχει αποφασίσει να ξεπεράσει κάθε όριο».

«Ντροπή», συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι «το αίσθημα ασφάλειας, απαιτεί εμπιστοσύνη και αξιοπιστία και σε καμιά περίπτωση θλιβερή προπαγάνδα».

Για να ακολουθήσει η ανάρτηση-απάντηση του Λευτέρη Μωυσιάδη:

«Ζητώ ταπεινά συγγνώμη που δεν έδωσα κομματικά διαπιστευτήρια πριν ταξιδέψω για ακόμη μια φορά με το τραίνο για Κατερίνη. Άλλη φορά θα ζητάω την άδεια του κομματικού κομισάριου του ΣΥΡΙΖΑ πριν βγάλω εισιτήριο.

Δυστυχώς η αθλιότητα, η χυδαιότητα και τα fake news στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν όριο!

Επισυνάπτω το σημερινό και ενδεικτικά ένα από τα παλαιότερα εισιτήριά μου για αυτή τη διαδρομή που κάνω με το τρένο τακτικά, στο οποίο αμφιβάλλω αν έχουν μπει ποτέ όσοι έσπευσαν να με στοχοποιήσουν σήμερα».

Νωρίτερα χρήστες του διαδικτύου είχαν αναρτήσει βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Λευτέρη Μωυσιάδη, στις τηλεοπτικές κάμερες ο οποίος δήλωνε στον τηλεοπτικό φακό συγκλονισμένος από το δυστύχημα στα Τέμπη και παράλληλα ζητούσε «όλοι μαζί να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα, με ψυχραιμία».

Keywords
Τυχαία Θέματα