Τα… μη αγωνιστικά κέρδη που θα φέρει στον Ολυμπιακό ο Μαρσέλο των 60 εκ. followers!

Ο Μαρσέλο μεταξύ των δεκάδων τίτλων που έχει πανηγυρίσει, έχει κατακτήσει 5 Τσάμπιονς Λιγκ με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία φόρεσε για περίπου 16 χρόνια.

Καταλαβαίνει κανείς εύκολα στις πρώτες τρεις γραμμές για το μέγεθος του παίκτη τον οποίο θα απολαμβάνουμε στα ελληνικά γήπεδα με την φανέλα του Ολυμπιακού!

Όμως πέρα από τις κούπες και τις παραστάσεις με την «Βασίλισσα της Ευρώπης», πέρα από τις λαμπερές παρουσίες με την εθνική Βραζιλίας, ο Μαρσέλο έχει μια ακόμη λαμπερή… τροπαιοθήκη που στην εποχή μας παίζει τον δικό της σημαντικό ρόλο.

Με

μια γρήγορη ματιά στο Instagram, ο νέος σούπερ σταρ του Ολυμπιακού και του ελληνικού πρωταθλήματος έχει κάτι λιγότερο από 60 εκατομμύρια ακολούθους!!!

Followers ντε… Ναι καλά διαβάσατε. 60 εκατομμύρια. ΕΞΗΝΤΑ… Δηλαδή περίπου έξι Ελλάδες ακολουθούν καθημερινά κάθε κίνηση του Μαρσέλο. Μαθαίνουν τα νέα του, τις δράσεις του, έχουν μαζί του αλληλεπίδραση.

Από τώρα όλοι αυτοί οι άνθρωποι, από κάθε γωνιά του πλανήτη θα παίρνουν και… άρωμα Ολυμπιακού ακολουθώντας τον Βραζιλιάνο κορυφαίο αριστερό μπακ. Θα δουν το σήμα του Ολυμπιακού, την φανέλα, θα μάθουν το ελληνικό πρωτάθλημα, θα μάθουν γενικά την Ελλάδα που πιθανότατα θα ποστάρει ο Μαρσέλο.

Αντιλαμβάνεται κανείς όλη αυτή την σημασία; Ξαναλέμε για να μην το ξεχνάμε, πρόκειται για 60 εκατομμύρια κόσμο που τις επόμενες μέρες ίσως να γίνουν ακόμη περισσότερη.

Πέρα από όλα όσα θα κάνει εντός αγωνιστικών χώρων ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, θα είναι και μια κινητή διαφήμιση για την νέα του ομάδα, για το πρωτάθλημά μας (που έχει ανάγκη τέτοιες… ενέσεις ενίσχυσης), για όλη την χώρα γενικότερα.

Προφανώς και θα ξεκλειδώσει κι άλλες περιπτώσεις παικτών που μπορεί να έχουν ενδοιασμούς να κάνουν το βήμα προς την Ελλάδα. Αν ολόκληρος Μαρσέλο (για πολλούς το κορυφαίο αριστερό μπακ στην ιστορία) είπε ναι σε πρόταση από ελληνική ομάδα, ποιος δεν θα κάνει και δεύτερες σκέψεις όταν θα πάρει στα χέρια του αντίστοιχη πρόταση.

Προφανώς και στον Ολυμπιακό έχουν ζυγίσει τα πάντα και περιμένουν τα… κέρδη από Μαρσέλο να μην είναι μόνο αγωνιστικά!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τα…, Ολυμπιακό, Μαρσέλο,ta…, olybiako, marselo