Τα ζώδια της Δευτέρας 16 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Η Σελήνη κινείται στον Σκορπιό κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού

(Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Οικονομικές υποθέσεις και συναισθηματικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο καθώς αντιλαμβανόμαστε πως έχουν βαθύτερη επιρροή πάνω μας. Παράλληλα, ερχόμαστε αντιμέτωποι με κρυφά σημεία του εαυτού μας που οφείλουμε να αναγνωρίσουμε και να διαχειριστούμε με σθένος και αποφασιστικότητα.

Είναι ανασφάλειες και φοβίες που μπορεί ακόμα να μας ταλαιπωρούν και να μη μας επιτρέπουν να ζήσουμε με τον τρόπο που πραγματικά επιθυμούμε. Επιχειρηματικές δράσεις και οικονομικές συμφωνίες δίνουν την ευκαιρία να βελτιώσουμε το εισόδημα μας προχωρώντας σε αποφάσεις που είναι επιτυχημένες και μας βγάζουν από αδιέξοδα.

Είναι απαραίτητο βέβαια να βασιστούμε στη διαίσθησή μας που θα μας προφυλάξει από λάθη και παγίδες. Στην προσωπική μας ζωή η ανάγκη για απόλυτη συγχώνευση με τον σύντροφο μας φέρνει πιο κοντά από ποτέ και πυροδοτεί έντονα συναισθήματα στην σχέση. Παράλληλα όμως πυροδοτεί αμφιβολίες και καχυποψία που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα και να οδηγήσουν σε σκληρές αντιπαραθέσεις με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στο πλευρό μας.

Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη τα ξημερώματα με την Αφροδίτη από την Παρθένο βοηθά να εκλογικεύσουμε τους φόβους μας και να βρούμε θετικές διεξόδους σε ζητήματα που απασχολούν την σχέση μας.

Λογική και συναίσθημα λειτουργούν σε απόλυτη αρμονία και μας ωθούν να επιλύσουμε καταστάσεις και πρακτικές υποθέσεις που μπορεί να ταλαιπωρούν την προσωπική μας ζωή σε μεγάλο βαθμό. Τα συναισθήματα εκφράζονται αρμονικά, χωρίς να προκαλούν ένταση λόγω της εσωτερικής ψυχικής ισορροπίας που μας διακρίνει.

Μετά το μεσημέρι σχηματίζει αντίθεση με τον Δία από τον Ταύρο οδηγώντας σε υπερβολές και σπατάλες οικονομικών και ψυχικών πόρων. Είναι πιθανό να υπάρξουν υπερβολικές απαιτήσεις από τους συνεργάτες και τον σύντροφό μας που θα προκαλέσουν την έντονη αντίδραση τους.

Οφείλουμε να μετριάσουμε τον εκνευρισμό και να λειτουργήσουμε με απόλυτο ρεαλισμό σε ότι αφορά τις διεκδικήσεις μας. Προσοχή ακόμα θα πρέπει να δείξουμε σε έξοδα και κινήσεις που μπορεί να μας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού αφού είναι εύκολο λόγω της ανάγκης να περάσουμε ευχάριστα να προχωρήσουμε σε επιλογές που δεν θα τις χαρακτηρίζει το μέτρο και η σύνεση.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα