Τα ζώδια της Δευτέρας: Αυταπάτες μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένες επαγγελματικές επιλογές

Η Σελήνη παραμένει στην Παρθένο μέχρι το απόγευμα επηρεάζοντας άμεσα τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Έχουμε την δυνατότητα να προχωρήσουμε σε επαγγελματικές επιλογές που θεωρούμε ότι μας ταιριάζουν. Οφείλουμε όμως να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς η αντίθεση της με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες θολώνει

το τοπίο και δεν μας επιτρέπει να έχουμε αντικειμενική αντίληψη των πραγμάτων.

Είναι απαραίτητο να πάρουμε απόσταση από πρόσωπα και καταστάσεις που μας επηρεάζουν συναισθηματικά για να μην προχωρήσουμε σε βήματα που αργότερα θα μετανιώσουμε.

Είναι προτιμότερο εάν δεν είμαστε βέβαιοι για τις επιλογές μας να μην δεσμευτούμε σε οτιδήποτε γιατί τα λάθη είναι πιθανά και θα έχουν κόστος στην επαγγελματική μας πορεία.

Σημαντικό είναι επίσης να έχουμε στο μυαλό μας ότι μπορεί να μας προσεγγίσουν πρόσωπα για να μας κατευθύνουν κατά το δοκούν προσπαθώντας να αποκομίσουν κέρδη από τη εργατικότητα και την υπευθυνότητα που μας διακρίνει.

Ας κρατήσουμε λοιπόν μικρό καλάθι σε ότι ακούμε γιατί το πιθανότερο είναι οι δεσμεύσεις και οι υποσχέσεις που θα δεχτούμε να είναι ψευδείς.

Το απόγευμα η Σελήνη μετακινείται στον Ζυγό αλλάζοντας την διάθεσή μας. Επικεντρώνουμε την προσοχή μας στις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις καθώς αποζητούμε την αρμονία και την ισορροπία στη ζωή μας.

Σημαντικές επαγγελματικές προτάσεις και συνεργασίες μπορεί να προκύψουν που θα μας βοηθήσουν να εξελιχθούμε και να συναναστραφούμε πρόσωπα που θα διευρύνουν τους ορίζοντές μας.

Παράλληλα στην προσωπική μας ζωή από λαμβάνουμε τον θαυμασμό των γύρω μας και δεν αποκλείεται να υπάρξει μία νέα γνωριμία που θα προκαλέσει έντονα συναισθήματα.

Οφείλουμε όμως σε κάθε περίπτωση να διεκδικήσουμε ότι νιώθουμε ότι μας ικανοποιεί και έχουμε ανάγκη για να δημιουργήσουμε ισότιμες σχέσεις που μας καλύπτουν.

Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο απογειώνει τον δυναμισμό. Το ψυχικό σθένος και η διαίσθηση μας θα βοηθήσουν να προχωρήσουμε σε επιλογές που μπορεί να αποδώσουν τα μέγιστα σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο.

Προσωπικά το πάθος απογειώνεται και μπορούμε να βιώσουμε τον απόλυτο αισθησιασμό με το ταίρι ή νέο πρόσωπο που εισβάλει στη ζωή μας για να μας προσφέρει πολλά.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δευτέρας, Αυταπάτες,defteras, aftapates