Τα ζώδια της Παρασκευής

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023.

Το εξάγωνο του Ήλιου από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες επηρεάζει θετικά τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού

(Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες).

Η ανάγκη να δημιουργήσουμε καλύτερες επαγγελματικές συνθήκες αλλά και να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας γίνεται εντονότερη από πότε.

Φαντασία και δημιουργικότητα βοηθούν στον επαγγελματικό στίβο καθώς έχουμε την δυνατότητα να εντυπωσιάσουμε με τις ιδέες και τις προτάσεις μας φιγούρες εξουσίας και νεότερους.

Ο επαγγελματισμός και η υπεύθυνη στάση μας δίνουν την ευκαιρία να πραγματώσουμε σπουδαίες ιδέες που μπορούν να απογειώσουν την καριέρα μας και να μας φέρουν πιο κοντά από ποτέ στην πολυπόθητη αναγνώριση.

Σημαντικό είναι επίσης να αξιοποιήσουμε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να κατανοήσουμε πρόσωπα στο επαγγελματικό περιβάλλον που κινούμαστε. Είναι σημαντικό να κατανοούμε βαθύτερα ζητήματα που μπορεί να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα στον χώρο της δουλειάς ώστε να αποφεύγονται παρεξηγήσεις και λάθος συμπεριφορές.

Η Σελήνη παραμένει μέχρι τα ξημερώματα στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει μετά τα μεσάνυχτα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσουμε ένα άκρως αισθησιακό σκηνικό για δύο στην προσωπική μας ζωή.

Τα ξημερώματα μετακινείται στον ζυγό στρέφοντας την προσοχή μας στις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις.

Συντροφικότητα και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο καθώς αποτελούν σημαντικό πυλώνα της ζωής μας. Η ανάγκη όμως για αρμονία και ισορροπία στις σχέσεις με τους συνεργάτες και το σύντροφό μας μπορεί να οδηγήσει σε υποχρεωτικές συμπεριφορές που θα μας αφήσουν ανικανοποίητους.

Το πρωί η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία στον Κριό μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές, λανθασμένη εκτίμηση των πραγμάτων και απαιτήσεις που δεν είναι ρεαλιστικές από τους άλλους.

Είναι απαραίτητο να λειτουργήσουμε βάσει των πραγματικών δεδομένων και ικανοτήτων των προσώπων με τα οποία συναναστρεφόμαστε αποφεύγοντας αντιπαραθέσεις που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις μας.

Αργά το βράδυ, η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη από τους Διδύμους ενεργοποιώντας μας σε όλα τα επίπεδα. Προσωπική και επαγγελματική ζωή βρίσκονται στο προσκήνιο και μας δίνουν την ευκαιρία να διαπρέψουμε. Επικοινωνία και φλερτ μας καθιστούν πρωταγωνιστές.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παρασκευής,paraskevis