Τα ζώδια της Παρασκευής

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας.

ΚΡΙΟΣ: Οι ιδέες σας βρίσκουν πρακτική εφαρμογή και αυτό σας χαροποιεί. Παίρνετε ικανοποίηση από την επιβράβευση των ανωτέρων, αλλά και των συνεργατών σας, οι οποίοι δεν χάνουν την ευκαιρία να προστρέχουν σε σας για βοήθεια και συμβουλές.

ΤΑΥΡΟΣ: Η μέρα χαρακτηρίζεται από κακή διάθεση, με αποτέλεσμα η απομόνωση να είναι αναπόφευκτη. Μην ανησυχείτε, είναι παροδικό. Τολμήστε να κοντράρετε τη διάθεσή σας και βρεθείτε με φίλους, θα βοηθήσει

αισθητά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εχετε μεγάλη ερωτική διάθεση, με αποτέλεσμα οι γύρω σας να θέλουν την προσοχή σας. Να ενδώσετε σε προσέγγιση ευγενική, που σας χαρακτηρίζει απόλυτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με σύνεση, πειθαρχία και θετική διάθεση θα διεκδικήσετε ή θα ενδώσετε σε διεκδίκηση ενός προσώπου που εισβάλλει ξαφνικά στη ζωή σας και την αναστατώνει. Μια συνεργασία αλλάζει τους όρους της προς όφελός σας και ένας συνεταιρισμός για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

ΛΕΩΝ: Θέματα υγείας θα σας απασχολήσουν έντονα, κυρίως γιατί στο παρελθόν τα είχατε παραμελήσει. Η ταλαιπωρία έγκειται στο ότι θα πρέπει να τρέξετε αρκετά γι’ αυτά και όχι για τη σοβαρότητά τους. Κάποιες αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα επίσης συμβάλλουν στην ταλαιπωρία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενα καινούργιο ξεκίνημα, που θέλετε να κάνετε εδώ και καιρό, που αφορά κυρίως στα αισθηματικά σας ζητήματα, σας δίνεται σήμερα η ευκαιρία, αλλά και οι κατάλληλες συνθήκες για να το κάνετε. Εχετε τα προσόντα, τις γνώσεις και την εμπειρία. Μη διστάζετε.

ΖΥΓΟΣ: Κάποια οικογενειακά προβλήματα θα πρέπει να μεριμνήσετε ώστε να λυθούν. Αγνοώντας τα, το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να συσσωρευτούν και αργότερα να χρειαστείτε διπλάσιο και τριπλάσιο κόπο για να τα λύσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν και οι επικοινωνίες είναι ένα σημαντικό κομμάτι για σας σήμερα, δεν θα δώσετε τη σημασία που πρέπει. Περισσότερο γιατί φαίνεται ότι σας απασχολούν άλλα ζητήματα, και κυρίως εκείνα που έχουν να κάνουν με τις οικονομικές εκκρεμότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφασίζετε να βάλετε τάξη στα οικονομικά σας. Αυτό όμως μπορεί να εμπεριέχει και ενέργειες που περιλαμβάνουν και κάποια άλλα πρόσωπα, κυρίως, όμως, τον σύντροφό σας. Με προσοχή και αγάπη θα προστατεύσετε τον σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσωποποιείτε τυχόν καταστάσεις που δεν σας αφορούν. Το καλύτερο είναι να εστιάσετε σε ό,τι αφορά τη δική σας ζωή, επαγγελματική και συναισθηματική. Προσοχή στα έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπαίνετε στη διαδικασία να αναπολήσετε το πρόσφατο ή και το πιο μακρινό παρελθόν σας. Θα προσπαθήσετε να κάνετε διορθωτικές κινήσεις στα κακώς κείμενα, αλλά το πιθανότερο είναι να «αποτινάξετε» από πάνω σας κάθε τι που θεωρείτε ότι σας στερεί ελευθερία κινήσεων.

ΙΧΘΥΕΣ: Μια μικρή αδιαθεσία θα σας κρατήσει κλινήρης, αλλά μην ανησυχήσετε, είναι παροδικό. Εστιάστε στην υγεία σας, πνευματική και σωματική, και θα βρεθείτε προ εκπλήξεως με την πορεία της ημέρας.

πηγή: eleftherostypos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παρασκευής,paraskevis