Τα ζώδια της Πέμπτης

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023.

Ο Πλούτωνας περνάει στον Υδροχόο προετοιμάζοντας τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) για αναγεννησιακές αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στη ζωή τους.

Η μετακίνηση αυτή σηματοδοτεί την ανάγκη των

κοινωνιών να αποβάλλουν έναν τρόπο ζωής που δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες τους και να επικεντρωθούν στην αλληλεγγύη και την αλληλοβοήθεια.

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε πώς ο Πλούτωνας στο ζώδιο που κυβερνά ο Ουρανός δεν θα αφήσει περιθώρια για συντηρητικές αντιλήψεις, νοοτροπίες και προκαταλήψεις που δεν βοηθούν να εξελιχθούμε.

Έρχεται επίσης για να μας βοηθήσει να επικεντρωθούμε στο φιλικό περιβάλλον που έχουμε στη ζωή μας καθώς ήρθε η στιγμή να αντιληφθούμε ποια πρόσωπα μπορούν να κατανοήσουν τις αντιλήψεις μας και ποια δεν μπορούν πια να συμπορευτούν μαζί μας.

Ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα σταθερά ζώδια οι αλλαγές θα είναι αναγεννησιακές σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο. Όσο και αν δυσκολεύονται να μετακινηθούν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αποτινάξουν από πάνω τους και από το περιβάλλον τους νοοτροπίες και πρόσωπα που δεν τους επιτρέπουν να ξεφύγουν από την τοξικότητα.

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό μέχρι το βράδυ και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από την τελευταία μοίρα των Διδύμων μας δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσουμε υποθέσεις που αφορούν το κοντινό περιβάλλον. Παράλληλα, είναι πιθανό να προχωρήσουμε σε επιλογές που αφορούν το εμπόριο και την επικοινωνία, ανοίγοντας νέες επαγγελματικές διαδρομές μπροστά μας.

Το βράδυ η Σελήνη μετακινείται στον Ταύρο στρέφοντας την προσοχή μας στην ασφάλεια και την σταθερότητα που επιδιώκουμε στη ζωή μας. Οικονομικές υποθέσεις και αισθηματικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και επιζητούν τις κατάλληλες λύσεις.

Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο αναδεικνύει ανασφάλειες και φόβους, παιχνίδια εξουσίας και χειριστικές συμπεριφορές που μπορεί να τραυματίσουν σχέσεις σημαντικές για εμάς. Οφείλουμε να κατευνάσουμε τα αρνητικά συναισθήματα προστατεύοντας τόσο τον εαυτό μας όσο και τους γύρω μας.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο από τους Ιχθύες βοηθά να βρούμε συναισθηματική ισορροπία και να λειτουργήσουμε ορθολογικά όπου είναι απαραίτητο.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέμπτης,pebtis