Τα ζώδια της Πέμπτης 12 Οκτωβρίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023.

Ο Άρης μετακινείται στον Σκορπιό κάνοντας αισθητή την επιρροή του στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού

(Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Με τον πλανήτη να εκφράζεται πλήρως στην παραδοσιακή του κυβέρνηση η ενέργεια αλλάζει σημαντικά καθώς αντιλαμβανόμαστε πλέον την δυναμική που έχουμε σε βαθύτερο επίπεδο.

Εκφράζονται γνήσια συναισθήματα και επιθυμίες που μπορεί να τροφοδοτήσουν σημαντικές εξελίξεις σε οικονομικές και προσωπικές υποθέσεις. Σε οικονομικό επίπεδο, στρέφουμε την προσοχή μας σε επιχειρηματικές κινήσεις και συμφωνίες που μας εξιτάρουν και δίνουν την ευκαιρία να βελτιώσουμε τις οικονομικές συνθήκες στη ζωή μας. Αισθηματικά, αναδεικνύεται ο αισθησιασμός και το πάθος καθώς η λίμπιντο μας απογειώνεται.

Διεκδικούμε συνεχώς το αντικείμενο του πόθου μας και βιώνουμε μοναδικές στιγμές έξαψης που απογειώνουν τις αισθήσεις. Παράλληλα όμως εκφράζονται με επιθετικότητα ανασφάλειες και ζήλια που μπορεί να οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις με το ταίρι μας.

Συνεπώς, απαραίτητο είναι να χαλιναγωγήσουμε κατώτερα ένστικτα και φόβους και να εμπιστευτούμε την διαίσθηση μας που θα βοηθήσει να βγούμε από αδιέξοδα και σενάρια επιστημονικής φαντασίας που ταλαιπωρούν το μυαλό μας.

Η Σελήνη κινείται στην Παρθένο δίνοντας μας την δυνατότητα να προχωρήσουμε υποθέσεις που αφορούν τον χώρο της δουλειάς και μας απασχολούν έντονα. Σημαντικό είναι να αφήσουμε στο περιθώριο το άγχος και την γκρίνια που δεν μας επιτρέπουν να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο μας.

Και ο στόχος είναι ένας… η διεκπεραίωση κάθε ζητήματος που μπορεί να μας επιβαρύνει σωματικά και ψυχολογικά.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Ταύρο χαρίζει πρωτότυπες ευκαιρίες και μοναδικές ιδέες που θα βοηθήσουν να ξεχωρίσουμε στον εργασιακό χώρο. Θα εντυπωσιάσουμε με τις ευρηματικές προτάσεις μας και δεν αποκλείεται να υπάρξουν θετικές εξελίξεις και σε ότι αφορά τα οικονομικά μας. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε το απόγευμα σε επαγγελματικές επιλογές και σε πρόσωπα που εμπιστευόμαστε μέσα στον χώρο της δουλειάς.

Η αντίθεση της με τον Ποσειδώνα από τους ιχθύες δεν επιτρέπει να έχουμε ευθυκρισία. Αυταπάτες και ψευδαισθήσεις μπορεί να μας κατευθύνουν σε επιλογές που δεν είναι οι ενδεδειγμένες και αργότερα θα μετανιώσουμε.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω βοηθά να αναγνωρίσουμε τη δυναμική και το ψυχικό σθένος που διαθέτουμε. Συζητήσεις και οικονομικές διεκδικήσεις μπορούν να εξελιχθούν θετικά, αρκεί να αξιοποιήσουμε την διεισδυτικότητα που βοηθά να διαβάσουμε το μυαλό των άλλων.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέμπτης 12 Οκτωβρίου,pebtis 12 oktovriou