Τα ζώδια της Πέμπτης

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

ΚΡΙΟΣ: Οικονομικές ευκαιρίες και επενδύσεις αποδίδουν και η διευθέτηση των χρεών σας γίνεται γρηγορότερα. Οσοι έχετε γεννηθεί στις τελευταίες μέρες του τρίτου δεκαημέρου, να μας δώσετε λίγη από την τύχη σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα στον επαγγελματικό τομέα που ίσως σας καθοδηγήσουν εσφαλμένα. Το ταίρι σας, για εσάς τους δεσμευμένους, σας χρειάζεται δίπλα του.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Υπάρχουν κρυφοί εχθροί στον επαγγελματικό

σας χώρο που σας επιβουλεύονται και εποφθαλμιούν τη θέση ή το κύρος σας. Αυτό δημιουργεί γκρίνιες και εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο και δεν σας αφήνει να ασχοληθείτε επικεντρωμένοι στους στόχους και στις επιδιώξεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι γεννημένοι στο πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο μπορείτε να αναμένετε επαγγελματικές και οικονομικές ανάσες και εμφάνιση νέων ευκαιριών για δουλειά. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο έχουν όλη την εύνοια με το μέρος τους και θα καταφέρουν να επιτύχουν στόχους.

ΛΕΩΝ: Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρετε σημαντικά οικονομικά ρίσκα και να δικαιωθείτε. Οι επενδύσεις θα είναι ο κυρίαρχος τομέας και τα εισοδήματά σας θα αυξηθούν από αυτές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Υπάρχει εύνοια σε θέματα σπουδών, όπως και συνεργασιών με το εξωτερικό και αυτό είναι σημαντική ανάσα για σας. Τα οικονομικά είναι σε σταθερότητα με ανοδικές τάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Το οικογενειακό σας περιβάλλον χρειάζεται τη βοήθεια και υποστήριξή σας, μην τους παραμελείτε, δείξτε κατανόηση και επιθυμία να συμβουλεύσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό θα ευνοήσει όσους τολμήσουν να αποδεχθούν τις αλλαγές και να προσαρμοστούν σ’ αυτές. Κάποιες σχέσεις μπορεί να διαλυθούν οριστικά, ιδιαίτερα αν έχουν περάσει από μια μακρά περίοδο απομάκρυνσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ενας μεγάλος έρωτας, είτε έχει έρθει εδώ και κάμποσο διάστημα είτε πρόκειται να έρθει, αναστατώνει ευχάριστα τη ζωή και την καθημερινότητά σας. Οσοι βρίσκεστε σε μακροχρόνιες σχέσεις, καλό είναι να κάνετε τον κόπο να ξεκαθαρίσετε το τοπίο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο Πλούτωνας αποχώρησε από το ζώδιό σας και ήδη αισθάνεστε πιο ξαλαφρωμένοι σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Οι γεννημένοι στις τελευταίες μέρες του ζωδίου θα περάσουν απίθανες, καυτές ερωτικές στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οσοι μένετε στα παλιά, δυστυχώς σας περιμένουν απογοητεύσεις. Ξεκαθαρίσματα στο γάμο ή στις σχέσεις θα βοηθήσουν τόσο εσάς όσο και τον σύντροφό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η ψυχολογία σας δεν είναι η καλύτερη, θα χρειαστεί να «κοιτάξετε» τον εαυτό σας βαθύτερα και να του προσφέρετε στιγμές ηρεμίας και περισυλλογής.

πηγή: eleftherostypos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέμπτης,pebtis