Τα ζώδια της Πρωτοχρονιάς!

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Κυριακή 01 Ιανουαρίου 2023.

Υποδεχόμαστε την καινούργια χρονιά με το πάθος στο απόλυτο απόγειό του!

Καλή Χρονιά σε όλους! Η πρώτη μέρα του 2023 είναι εδώ και υποδεχόμαστε τον καινούργιο χρόνο με την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που επηρεάζει κυρίως τα ζώδια

του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Το πάθος και ο αισθησιασμός κυριαρχούν στην προσωπική μας ζωή, καθώς εκφράζονται με εμφατικό τρόπο στη σχέση. Νοιώθουμε την ανάγκη να συγχωνευτούμε το ταίρι μας και να απολαύσουμε κάθε στιγμή τρυφερότητας και ζεστασιάς μαζί του.

Σημαντικό είναι βέβαια να μην παρασυρθούμε από ανασφάλειες και χειριστικές συμπεριφορές που έρχονται στην επιφάνεια. Δεν αποκλείεται να νιώσουμε πως θέλουμε να ελέγξουμε τον άνθρωπό μας κατευθύνοντας τον κατά το δοκούν, ώστε να αισθανόμαστε σίγουροι για τον εαυτό μας.

Καλό είναι όμως να έχουμε στο νου μας πώς οι αντιδράσεις θα είναι έντονες γι’ αυτό οφείλουμε να κατευνάσουμε τους φόβους και να αφεθούμε στα συναισθήματα και σε στιγμές που μπορεί να αναζωογονήσουν την σχέση.

Σε επαγγελματικό επίπεδο, πιθανό είναι να υπάρξουν συζητήσεις σε συναντήσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον που να αφορούν νέες επαγγελματικές ιδέες. Οικονομικές προτάσεις και επιλογές μπορούν να οδηγήσουν σε επιλογές καριέρας που θα διευρύνουν τους ορίζοντές μας.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο βοηθώντας μας να απολαύσουμε τις στιγμές και την γιορτινή διάθεση που υπάρχει λόγω της έλευσης του καινούργιου χρόνου. Η διάθεση είναι να δημιουργήσουμε την κατάλληλη ατμόσφαιρα, ώστε να υποδεχτούμε τους αγαπημένους ανθρώπους και να χαρούμε το καλό φαγητό και την καλή παρέα.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται να μας απασχολούν οικονομικά ζητήματα που πιθανότατα μας δημιουργούν άγχος και ανασφάλεια. Ας δώσουμε όμως την ευκαιρία στον εαυτό μας την πρώτη μέρα του χρόνου να αφήσουμε στο περιθώριο ότι μας αγχώνει και να ευχαριστηθούμε κάθε στιγμή με τα πρόσωπα που αγαπάμε.

Το τρίγωνο του Ήλιου από τον Αιγόκερω με τη Σελήνη στον Ταύρο μέσα στην ημέρα απογειώνει την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό. Λειτουργούμε με ωριμότητα και ψυχραιμία σε πιθανές δυσκολίες και αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα των ανθρώπων μας.

Η σταθερότητα είναι αυτό που θα προσδώσει μακροβιότητα στη σχέση και επιδιώκουμε να υπάρξει με κάθε τρόπο.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε αργά το βράδυ καθώς η Σελήνη λίγο πριν τα μεσάνυχτα σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό προκαλώντας νευρικότητα.

Επαναστατικές συμπεριφορές και αντιδράσεις δεν αποκλείεται να αιφνιδιάσουν το περιβάλλον μας καθώς δεν είναι εύκολο να χαλιναγωγήσουμε την ανάγκη μας για αλλαγή σε όλα τα επίπεδα.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα