Τα ζώδια της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

ΚΡΙΟΣ: Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στον αγαπημένο σας τομέα, στις επικοινωνίες. Το Διαδίκτυο, τα τηλέφωνα, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα παίξουν σπουδαίο ρόλο σήμερα, τόσο στις αποφάσεις σας όσο και στις διασυνδέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Τρομοκρατείστε από έναν δυνατό κλυδωνισμό στα οικονομικά σας και πανικοβάλλεστε. Δεν πρέπει όμως, δεδομένου ότι αυτό οφείλεται

σε παράβλεψη δική σας. Μόλις το συνειδητοποιήσετε, θα διορθώσετε άμεσα την κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προβάλλετε τον εαυτό σας, τον διαφημίζετε και τον προωθείτε μέσα από τις διαρκείς ολοήμερες και ολονύκτιες επικοινωνίες. Γίνεστε σαφείς και ως προς τους στόχους αλλά και ως προς τις επιθυμίες σας. Γι’ αυτό και θα πάρετε μεγάλη ικανοποίηση από την εκπλήρωσή τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ψυχολογία σας λίγο πεσμένη, γκρινιάζετε με το παραμικρό, σας φταίνε όλα και δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε με άνθρωπο. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν ακούτε κανέναν. Ή τουλάχιστον δεν ακούτε για να καταλάβετε, αλλά για να απαντήσετε.

ΛΕΩΝ: Οι κοινοί στόχοι με τους φίλους και τους ομοϊδεάτες σας θα είναι το θέμα της ημέρας. Η συμμετοχή σας σε κοινές δραστηριότητες, αλλά και οι καλές συνεργασίες θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στην επιτυχία, που τόσο μεγάλη σημασία έχει για σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επαγγελματική καταξίωση. Τα προσόντα σας είναι μεγάλα και κανείς δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος από τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα επαγγελματικά σας θέματα. Οι ανώτεροι σας προτείνουν για προαγωγή. Συγχαρητήρια, τα καταφέρατε περίφημα.

ΖΥΓΟΣ: Δεν είστε συγκεντρωμένοι σ’ αυτά που πρέπει να κάνετε. Η καθημερινότητα έχει γίνει θηλιά στο λαιμό και σας πνίγει. Αυτό σας αποσυντονίζει και σας αποπροσανατολίζει από βασικούς σας στόχους και υποχρεώσεις. Ισως θα βοηθούσε μια εκδρομή, για αλλαγή παραστάσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολύ ερωτικοί, με έναν αισθησιασμό που ξεπερνά τα όρια του φυσιολογικού, πλησιάζετε το ταίρι σας ή το εν δυνάμει ταίρι σας, για να το αφήσετε άφωνο με τον ερωτισμό σας. Ενας συνεταιρισμός φέρνει σοβαρά κέρδη, ένα κληρονομικό ζήτημα διευθετείται οικονομικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν είναι σίγουρο ότι θέλετε την αγάπη στη ζωή σας αυτή την εποχή. Ισως θέλετε περισσότερο να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας, να διαλογιστείτε, να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη. Δεν είστε καλοί συνεργάτες και καλό είναι να αποφύγετε να συνάψετε συμφωνίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ενα ζήτημα υγείας προκύπτει και σας φοβίζει λίγο παραπάνω από το φυσιολογικό. Ισως γιατί κουβαλάτε κάποιο απωθημένο στον τομέα αυτόν. Μην ανησυχείτε όμως, αυτό συμβαίνει γιατί απλά έχετε κουραστεί και εξακολουθείτε να καταπονείτε τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μια φιλική σχέση έχει όλα τα προσόντα για να εξελιχθεί σε έναν μεγάλο έρωτα. Ασχετα με το αν το είχατε προσχεδιάσει ή προκύπτει αυθόρμητα, η αγάπη είναι εδώ και περιμένει από εσάς να ενδώσετε στις προσφορές της, που είναι μεγάλες και εκπληρώνουν τα ερωτικά σας όνειρα.

ΙΧΘΥΕΣ: Το σπίτι, η οικογένεια, οι γονείς θα είναι τα θέματα που σήμερα θα σας κρατήσουν σε εγρήγορση. Μια επικοινωνία με το πατρικό, αν είστε μακριά, ή μια συνομιλία πολύ εποικοδομητική με τους γονείς, αν δεν ζείτε κοντά τους. Χαρές, συγκινήσεις, ικανοποίηση και ζεστασιά.

πηγή: eleftherostypos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου,tetartis 20 septemvriou