Τα ζώδια της Τετάρτης 22 Μαρτίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023.

Η Σελήνη κινείται στον Κριό κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και της γης (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος).

Λίγο μετά τη Νέα

Σελήνη στον Κριό αντιλαμβανόμαστε πως η σελήνη στον πύρινο αυτό ζώδιό μας δίνει την ευκαιρία να προχωρήσουμε με γοργά βήματα στην επίτευξη προσωπικών και επαγγελματικών στόχων.

Ο δυναμισμός μας χαρακτηρίζει και δεν μπορεί κανείς και τίποτα να σταθεί εμπόδιο στις φιλοδοξίες και τα όνειρά μας. Όμως γεγονός είναι πως είναι εύκολο να παρασυρθούμε από την απερισκεψία και τον αυθορμητισμό σε συμπεριφορές και κινήσεις που δεν θα μας ευνοήσουν.

Οφείλουμε λοιπόν να δείξουμε εγκράτεια και να σκεφτούμε πολύ καλά πιθανές αποφάσεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις προσωπικές και επαγγελματικές μας επιδιώξεις. Στην αισθηματική μας ζωή, έχουμε την ανάγκη να πρωταγωνιστήσουμε και το καταφέρνουμε με την γοητεία και το ταπεραμέντο μας.

Πρόσωπα εισβάλλουν στη ζωή μας και εντυπωσιάζονται από την προσωπικότητά μας. Απαραίτητο είναι όμως να μην εγκλωβιστούμε εγωκεντρικά στον εαυτό μας δυσαρεστώντας ανθρώπους που μπορούν να μας προσφέρουν πολλά.

Τα ξημερώματα η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ερμή στον Κριό βοηθώντας μας να ξεκινήσουμε την ημέρα με άκρως επικοινωνιακή διάθεση. Προχωράμε σε αποφάσεις και κινήσεις που ευνοούν τα επαγγελματικά μας σχέδια και δεν διστάζουμε να εκφράσουμε την άποψή μας όπου νιώθουμε ότι είναι απαραίτητο.

Πιθανός εκνευρισμός και παρορμητισμός να οδηγήσει σε εκφράσεις και συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν. Είναι απαραίτητο λοιπόν να κρατήσουμε το μέτρο προσπαθώντας να προστατεύσουμε σχέσεις που είναι σημαντικές για εμάς.

Το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Δία. Η αισιοδοξία κυριαρχεί και απογειώνει την ψυχολογία μας. Μπορούμε να αξιοποιήσουμε σημαντικές ευκαιρίες που μας δίνονται τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο που θα διευρύνουν τους ορίζοντές μας.

Η κατανόηση και η θετική στάση που μας διακρίνουν δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα στο περιβάλλον που κινούμαστε. Κάνουμε αισθητή την επιρροή μας ωθώντας τους γύρω μας σε κινήσεις και επιλογές που θα ενθουσιάσουν.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα