Τα ζώδια της Τετάρτης 25 Ιανουαρίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023.

Αισιοδοξία και ψυχικό σθένος δρομολογούν εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα.

Το εξάγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Δία στον Κριό επηρεάζει θετικά τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός,

Λέων, Τοξότης).

Η αισιοδοξία κυριαρχεί καθώς νιώθουμε πως ήρθε η στιγμή να κατακτήσουμε τους στόχους μας και να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας. Στο πλευρό μας θα σταθούν φιλικά πρόσωπα που αντιλαμβάνονται το όραμα μας και μπορούν να μας στηρίξουν σε κάθε μας προσπάθεια.

Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα μας δώσουν ώθηση με τον τρόπο σκέψης και τη στήριξή τους.

Είναι απαραίτητο να αξιοποιήσουμε κάθε ιδέα και άποψη που μπορεί να είναι διαφορετική γιατί δεν αποκλείεται να προσδίδει σημαντικά οφέλη στους σχεδιασμούς μας. Το φιλικό περιβάλλον καθίσταται πρωταγωνιστής και σε ότι αφορά τη διασκέδαση αφού δεν αποκλείεται να περάσουμε μοναδικά με την παρέα μας εκφράζοντας σχέδια και σκέψεις με μεγάλη ευκολία.

Νιώθουμε πώς μπορούμε να εξελιχθούμε μέσα από κάθε συζήτηση καθώς η ανταλλαγή απόψεων μόνο θετικά μπορεί να φέρει για εμάς και τις επιδιώξεις μας.

Η Σελήνη μέχρι το βράδυ παραμένει στους Ιχθύες και η σύνοδος που σχηματίζει το πρωί με τον Ποσειδώνα δεν επιτρέπει να λειτουργήσουμε ρεαλιστικά. Ευαισθησίες και αυταπάτες κυριαρχούν και δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές ιδιαίτερα σε ότι αφορά ζητήματα του παρελθόντος.

Καλό είναι να μην προχωρήσουμε σε κινήσεις αν δεν είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι μπορούν να είναι αποτελεσματικές γιατί το πιθανότερο είναι αργότερα να απογοητευτούμε από τις επιλογές μας.

Το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω αναδεικνύοντας το ψυχικό σθένος και την διαίσθηση μας. Έχουμε την δυνατότητα να τακτοποιήσουμε υποθέσεις του παρελθόντος που μας απασχολούν στον επαγγελματικό χώρο.

Παράλληλα, μπορούμε να διεκδικήσουμε καλύτερους οικονομικούς όρους αποδεχόμενοι παλαιότερες επαγγελματικές προτάσεις που μας απασχολούν και αυτή την περίοδο.

Αργά το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Κριό αλλάζοντας την ενέργεια καθώς το πύρινο αυτό ζώδιο απογειώνει την επιθυμία για δράση.

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι δικός μας σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθούμε, καλό είναι όμως να μετριάσουμε υποκειμενικές και εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα