Τα ζώδια της Τετάρτης 3 Μαΐου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 03 Μαΐου 2023.

Η Σελήνη κινείται στον Ζυγό επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Το ενδιαφέρον μας έχει επικεντρωθεί στις

προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Επιδιώκουμε να λειτουργήσουμε με απόλυτη αρμονία με συνεργάτες και σύντροφο αποφεύγοντας εντάσεις που μας δημιουργούν άγχος και ανασφάλειες.

Απαραίτητο είναι βέβαια να διεκδικήσουμε ισότιμες σχέσεις καθώς λόγω των φόβων μας δεν αποκλείεται να είμαστε υποχωρητικοί σε όλα τα επίπεδα.

Νέες συνεργασίες δεν αποκλείεται να προκύψουν που θα μας δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσουμε σε καινούργια επαγγελματικά βήματα. Παράλληλα, η εξωστρέφεια και η κοινωνικότητα μας φέρνουν σε επαφή με νέα πρόσωπα που θα μας ενθουσιάσουν και μπορεί να πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική μας ζωή.

Άλλωστε, η ανάγκη της συντροφικότητας είναι έντονη και δεν αποκλείεται να μας οδηγήσει σε μία νέα σχέση επιδιώκοντας να δημιουργήσουμε ένα σταθερό πλαίσιο στα αισθηματικά μας.

Οι όψεις χιαστί που σχηματίζει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ερμή, τον Ήλιο και τον Ουρανό από τον Ταύρο μέσα στην ημέρα μας φορτίζουν συναισθηματικά καθώς η ένταση υποβόσκει. Δυσκολίες στην επικοινωνία και στην έκφραση των αναγκών μας μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Οικονομικές υποθέσεις μας προβληματίζουν αφού πιθανό είναι να μην βρίσκουμε κοινό τόπο με πρόσωπα που συνομιλούμε. Είναι προτιμότερο να μην προχωρήσουμε σε βεβιασμένες κινήσεις και συζητήσεις που δεν θα έχουν την κατάληξη που επιθυμούμε.

Καλά θα κάνουμε να αναγνωρίσουμε τη νευρικότητα και να προστατέψουμε τόσο τον εαυτό μας όσο και τους γύρω μας από συγκρούσεις που δεν έχουν τίποτα να μας προσφέρουν.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη στον Καρκίνο μπορεί να οδηγήσει στην εκτόνωση της έντασης με απότομο και εριστικό τρόπο.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στις οικογενειακές σχέσεις καθώς είναι εύκολο να πυροδοτήσουμε έντονες καταστάσεις με πρόσωπα που παίζουν σημαίνοντα ρόλο στη ζωή μας.

Επιθετικές συμπεριφορές θα ενοχλήσουν και θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα για αυτό είναι απαραίτητο να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας κάθε αντιπαράθεση.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα