Τα ζώδια της Τετάρτης, 6 Ιουλίου

Τι λένε τα ζώδια σήμερα; Συμβουλές και... προειδοποιήσεις για να είστε έτοιμοι!

ΚΡΙΟΣ

Θέματα που αφορούν την καριέρα ή την κοινωνική σας καταξίωση, θα έχουν την εύνοια της ημέρας. Εξετάστε καλύτερα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα και την επιβίωση σας. Μικρές δυσκολίες θα αντιμετωπίσετε σε θέματα ανώτερης εκπαίδευσης και νομικών υποθέσεων.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να χαράξετε με ευκολία επαγγελματικά σχέδια που θα αφορούν το μέλλον. Έχετε την απαιτούμενη

καθαρότητα σκέψης, ώστε να αντιμετωπίσετε με σθένος και θάρρος προκλήσεις που θα παρουσιαστούν. Φλερτάρετε και διασκεδάστε, εξάλλου το αξίζετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αποφύγετε κόντρες στο οικείο ή στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, οι οποίες θα επηρεάσουν την διάθεση και τις σχέσεις σας. Βάλτε τάξη στα οικονομικά σας και επαναπροσδιορίστε την θέση σας, σε θέματα που μέχρι τώρα έχουν δημιουργήσει αρκετά εμπόδια. Παρασκήνια και κρυφές υποθέσεις, θα σας ξαφνιάσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αποφύγετε την λήψη σημαντικών αποφάσεων, καθώς η σταθερότητα δεν είναι προσόν της ημέρας. Μία υπερβολική ευαισθησία απέναντι στις δυσκολίες των άλλων, θα φέρει ανατροπές στην διάθεση σας. Προσπαθήστε να μείνετε αποστασιοποιημένοι και να δείτε πιο ρεαλιστικά τα πράγματα.

ΛΕΩΝ

Οι προσδοκίες στον επαγγελματικό σας τομέα, φαίνεται να πηγάζουν από επιτυχίες του παρελθόντος. Αποφύγετε να είστε υπερβολικά μαχητικοί στις απόψεις σας, καθώς μπορεί να δημιουργήσουν αντιπάθειες με το γύρω περιβάλλον. Οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις, μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικά μέσα στην σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι συζητήσεις επαγγελματικού περιεχομένου δεν σας ευνοούν και μπορεί να επιφέρουν εντάσεις και παρεξηγήσεις. Η κυκλοθυμική διάθεση μπορεί να σας παρουσιάσει ως γκρινιάρηδες και να δημιουργήσει εμπόδια στην επικοινωνία σας. Ασχοληθείτε με πιο ευχάριστα πράγματα.

ΖΥΓΟΣ

Η διάθεση να ασχοληθείτε με καθημερινά ζητήματα ή να αναλύσετε θέματα με οικεία ή συγγενικά πρόσωπα, θα επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία σας. Δεν είστε στην κατάλληλη θέση να επαναπροσδιορίσετε τα θέματα που σας απασχολούν και θα φανείτε επιρρεπείς σε τοξικές αντιδράσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να απαλλαγείτε από παρελθοντικά πράγματα, αφού η προσδοκία να συνεχίσετε σε κάτι νέο και διαφορετικό θα είναι έντονη. Μιλήστε με φίλους και φέρτε στην δημοσιότητα σχέδια που έχετε δουλέψει και είστε σίγουροι ότι θα τα υπηρετήσετε δυναμικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δείξτε σοβαρότητα απέναντι σε συμπεριφορές που δείχνουν μία δυσκολία στην επικοινωνία και μπορούν να σας βγάλουν από τα όρια σας. Οι συναντήσεις με οικεία πρόσωπα θα σας κάνουν να δείτε από ένα διαφορετικό πρίσμα την προσωπική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επιθυμία να ασχοληθείτε με οικονομικές υποθέσεις και θέματα που σχετίζονται με την παιδεία, θα ενθαρρύνουν την αυτοπεποίθηση σας. Η διάθεση να ταξιδέψετε και να διασκεδάσετε με νέους έρωτες, θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές στην διάρκεια της ημέρας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέματα που σχετίζονται με την υλική σας ασφάλεια, με κληρονομικά και με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, θα επιβαρύνουν την ψυχολογία σας. Η μέρα, δεν είναι από τις πιο κατάλληλες, γι’ αυτό βασιστείτε στην διαίσθηση σας πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση ή πάρετε κάποια απόφαση.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ειλικρινής διάθεση είναι το κλειδί για να βάλετε τα όρια σας και να φέρετε στην επιφάνεια τα πραγματικά συναισθήματα των άλλων. Η επικοινωνία σας θα βελτιωθεί μεταξύ των κοντινών και φιλικών σας προσώπων. Με τον σύντροφό σας, θα περάσετε ευχάριστα και θα χαλαρώσετε από εντάσεις που μπορεί να έχουν υπάρξει στο παρελθόν.

πηγή: emeis.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα