Τα ζώδια της Τρίτης 14 Νοεμβρίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023.

Η Σελήνη περνάει το πρωί στον Τοξότη επηρεάζοντας άμεσα τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Τις επόμενες δυόμισι περίπου ημέρες μπορούμε να τις αφιερώσουμε σε ότι μας ευχαριστεί και ανοίγει

τους πνευματικούς μας ορίζοντες. Επιθυμούμε να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να λειτουργήσουν θετικά στη ζωή μας και να μας βοηθήσουν να εντρυφήσουμε σε φιλοσοφικά αντικείμενα που κεντρίζουν την προσοχή μας.

Παράλληλα, στην επαγγελματική μας ζωή έχουμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα από το εξωτερικό.

Ενδιαφέρουσες προτάσεις μας βοηθούν να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ στα επαγγελματικά μας σχέδια. Αισθηματικά, απολαμβάνουμε την διασκέδαση και το φλερτ και επιθυμούμε να βρεθούμε με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που μας βοηθούν να περάσουμε όμορφα.

Νέα πρόσωπα εισβάλλουν στην προσωπική μας ζωή που μας φέρνουν σε επαφή με διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε δογματικές και απόλυτες τάσεις που θα ενοχλήσουν έντονα τους γύρω μας.

Με το πέρασμα της στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο από τους Ιχθύες που προσωρινά μετριάζει την αισιοδοξία και την θετική διάθεση. Ζητήματα του παρελθόντος αναδεικνύονται και δεν αποκλείεται να έχουν άμεση επιρροή στα μελλοντικά μας σχέδια.

Καλό είναι να αφήσουμε στο περιθώριο την κατήφεια και την απαισιοδοξία και να επικεντρωθούμε στις λύσεις που θα μας βοηθήσουν να βγούμε από τα αδιέξοδα.

Το απόγευμα η σύνοδος της με τον Ερμή για το εξάγωνο της με την Αφροδίτη από τον Ζυγό ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή μας. Η επιθυμία για επικοινωνία μας φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να μας προσφέρουν καινούργιες πληροφορίες και γνώσεις.

Σημαντικές συζητήσεις στην προσωπική μας ζωή βοηθούν να πέσουν οι τόνοι και να ξεπεράσουμε προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζουμε με το ταίρι μας. Η επικοινωνιακή και παιχνιδιάρικη διάθεση μας μαγνητίζει τα βλέμματα και δεν αποκλείεται να φέρει στη ζωή μας ένα νέο πρόσωπο που θα εκτοξεύσει το πάθος και τον αισθησιασμό στα ύψη.

Είναι μία νέα γνωριμία που μπορεί να οδηγήσει σε ένα καινούργιο κεφάλαιο την αισθηματική μας ζωή που θα μας προσφέρει συντροφικότητα, περιπέτεια και έντονα συναισθήματα.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρίτης 14 Νοεμβρίου,tritis 14 noemvriou