Τα ζώδια της Τρίτης 21 Φεβρουαρίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023.

Η Σελήνη κινείται στους Ιχθύες κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

(Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Η εσωστρέφεια είναι έντονη καθώς επιδιώκουμε να στραφούμε μέσα μας ώστε να διαχειριστούμε ζητήματα του παρελθόντος που έρχονται στην επιφάνεια. Είναι σημαντικό να μην ξεφύγουμε συναισθηματικά καθώς είναι εύκολο να παρασυρθούμε από τις ευαισθησίες και την κυκλοθυμία μας.

Είναι προτιμότερο να δώσουμε χρόνο στον εαυτό μας ώστε να λειτουργήσουμε με ρεαλισμό και σύνεση σε υποθέσεις που μας απασχολούν έντονα και δεν μας επιτρέπουν να λειτουργήσουν απελευθερωμένα στο παρόν.

Σε καθημερινά ζητήματα οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης μπορεί να οδηγήσει σε λάθη και παραλείψεις που θα μας εκθέσουν. Η μέρα είναι ιδανική για να λύσουμε εκκρεμότητες γραφειοκρατικού χαρακτήρα που μπορεί να μας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό.

Καλό είναι λοιπόν να αξιοποιήσουμε τις όποιες δυνατότητες και επιλογές που μας δίνονται ώστε να κλείσουμε πιθανές εκκρεμότητες που μας προκαλούν άγχος.

Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη το πρωί με τον Ουρανό από τον Ταύρο μας δίνει την ευκαιρία να προχωρήσουμε σε βήματα αιφνιδιάζοντας με θετικό τρόπο τόσο τον εαυτό μας όσο και τους γύρω μας.

Όμως λίγο αργότερα σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στους Διδύμους αυξάνοντας κατακόρυφα τον εκνευρισμό και την ένταση. Είναι σημαντικό να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους ιδιαίτερα σε ότι αφορά ζητήματα που προκύπτουν με το κοντινό περιβάλλον που μπορεί να μας φορτίσουν συναισθηματικά.

Είναι εύκολο να παρασυρθούμε από τα νεύρα και την ένταση και να μπούμε σε μία διαδικασία αντιπαραθέσεων που θα ενοχλήσει σημαντικά τους γύρω μας.

Αργά το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες θολώνοντας το τοπίο. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστούμε τα συναισθήματα και τα τραύματα του παρελθόντος και αυτό μπορεί να φορτίσει την ψυχολογία μας πολύ περισσότερο.

Είναι προτιμότερο να μην προχωρήσουμε σε αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσουμε γιατί είναι βέβαιο πως δεν έχουμε ξεκάθαρη αντίληψη των πραγμάτων και ρεαλιστική σκέψη.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρίτης 21 Φεβρουαρίου,tritis 21 fevrouariou