Τα ζώδια της Τρίτης 22 Αυγούστου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Τρίτη 22 Αυγούστου 2023.

Η αντίθεση του Άρη από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

(Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Δεν είναι εύκολο να ξεφύγουμε από τις αυταπάτες και τις συναισθηματικές υπερβολές που δεν μας επιτρέπουν να είμαστε αποτελεσματικοί στον εργασιακό χώρο. Οφείλουμε να είμαστε εγκρατείς και επιφυλακτικοί απέναντι σε πρόσωπα που μπορεί να μας προσεγγίσουν επιδιώκοντας να μας κατευθύνουν κατά το δοκούν.

Η μέρα δεν ενδείκνυται για επαγγελματικές καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν λάθη που αργότερα θα μετανιώσουμε. Είναι προτιμότερο να πάρουμε αποστάσεις από συζητήσεις και επιλογές ώστε να δώσουμε στον εαυτό μας την ευκαιρία να προχωρήσουμε στην οποία αποφάσεις με αντικειμενικά κριτήρια.

Παράλληλα το τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης από τον Λέοντα με τον Δία στον Ταύρο μπορεί να οδηγήσει σε συναισθηματικές και οικονομικές υπερβολές. Η ανάγκη να επιστρέψουμε σε μία παρελθούσα κατάσταση που έχει στιγματίσει την προσωπική μας ζωή είναι πιθανό να οδηγήσει σε συμπεριφορές που δεν μας αρμόζουν και μπορεί να προκαλέσουν υπερένταση στις σχέσεις μας.

Προσοχή ακόμα θα πρέπει να δείξουμε σε περιττά έξοδα και σπατάλες καθώς επιθυμώντας να περάσουμε ευχάριστα δεν αποκλείεται να ξοδέψουμε μεγάλα ποσά που αργότερα μπορεί να μετανιώσουμε. Η διάθεσή της αυτοπροβολής δεν πρέπει να μας ωθήσει σε οικονομικά λάθη.

Η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό ενισχύοντας την ανάγκη για εσωστρέφεια και προσωπική ενδοσκόπηση. Οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσουμε σε επιλογές που μπορεί να μας απασχολούν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στην προσωπική μας ζωή καθώς καχυποψία και η ανασφάλεια κάνουν την εμφάνισή τους και δεν μας επιτρέπουν να είμαστε αντικειμενικοί.

Το τρίγωνο που σχηματίζει μέσα στην ημέρα με τον Κρόνο από τους Ιχθύες βοηθά να συνειδητοποιήσουμε σε βαθύτερο επίπεδο τα ζητήματα μας και να κλείσουμε κεφάλαια του παρελθόντος που μπορεί να μας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό τόσο οικονομικά όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρίτης 22 Αυγούστου,tritis 22 avgoustou