Τα ζώδια της Τρίτης 31 Οκτωβρίου 2023

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023.

Η Σελήνη κινείται στους Διδύμους επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Η ανάγκη να επικοινωνήσουμε τα συναισθήματα μας με κοντινά πρόσωπα είναι εντονότερη από πότε. Έχουμε

την δυνατότητα να εκφράσουμε σκέψεις και ιδέες και να νιώσουμε ευχάριστα λύνοντας υποθέσεις που μπορεί να μας απασχολούν.

Σημαντικό είναι όμως να μην παρασυρθούμε από τη μεταβαλλόμενη διάθεση μας και τη νευρικότητα σε ξεσπάσματα που θα προκαλέσουν αναταράξεις. Είναι επιτακτική ανάγκη να μετριάσουμε την εσωτερική ένταση και να διαχειριστούμε υποθέσεις που μπορεί να προκύψουν με σύνεση και λογική.

Επαγγελματικά, έχουμε την δυνατότητα να προχωρήσουμε σε εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες που θα μας δώσουν τη δυνατότητα να ανοίξουμε τα φτερά μας. Απολαμβάνουμε τις νέες επαγγελματικές διαδρομές που ανοίγονται μπροστά μας καθώς μας δίνουν την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα και να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας.

Κοντινά ταξίδια και αποδράσεις για επαγγελματικούς λόγους βοηθούν να ξεφύγουμε από την στείρα ρουτίνα και καθημερινότητα και να χαρούμε στιγμές μακριά από τα συνηθισμένα.

Στο πεδίο των γνώσεων μας δίνεται η δυνατότητα να εμπλακούμε σε εννέα αντικείμενα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας. Όμως οφείλουμε να έχουμε στο μυαλό μας ότι δεν πρέπει να ασχοληθούμε παράλληλα με πολλά πράγματα. Το αποτέλεσμα θα είναι να βαρεθούμε εύκολα και να εγκαταλείψουμε κάθε νέα προσπάθεια που μπορεί να μας ενδιαφέρει.

Αισθηματικά, η επικοινωνία μας φέρνει πιο κοντά με τον σύντροφό μας καθώς βοηθά να ασχοληθούμε με ζητήματα ανώδυνα και να ξεπεράσουμε πιθανές δυσκολίες των προηγούμενων ημερών.

Ας αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη συγκυρία για να βγούμε με το ταίρι μας και να περάσουμε ευχάριστα με παρέες σε κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι. Οι προσκλήσεις θα είναι πολλές και αυτό θα μας βοηθήσει να κοινωνικοποιηθούμε και να λειτουργήσουμε με μεγαλύτερη εξωστρέφεια.

Νέα πρόσωπα δεν αποκλείεται να υπάρξουν στη ζωή μας, ιντριγκάρουν το μυαλό και την ψυχή μας και αυτό είναι αρκετό για να ξεκινήσουμε μία νέα αισθηματική κατάσταση που μπορεί να μας δώσει μοναδικές στιγμές.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρίτης 31 Οκτωβρίου 2023,tritis 31 oktovriou 2023