Τα ζώδια της Τρίτης

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 28 Μαρτίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στον Κριό απογειώνει επικοινωνιακά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού

(Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Έχουμε την ευκαιρία να μπούμε σε διαδικασία διαλόγου με πρόσωπα που παίζουν σημαίνοντα ρόλο στη ζωή μας. Εμπορικές συμφωνίες και προσωπικά ζητήματα μπορούν να εξελιχθούν θετικά καθώς αντιμετωπίζουμε τα πράγματα με αισιοδοξία και θετική διάθεση.

Είναι απαραίτητο όμως να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να μην προχωρήσουμε σε υπερφίαλες δηλώσεις και μεγάλες δεσμεύσεις που δεν είναι εύκολο να κρατήσουμε. Ας λειτουργήσουμε με μετριοπάθεια προστατεύοντας τον εαυτό μου από επικοινωνιακά λάθη που θα μας στοιχίσουν.

Συναντήσεις που θα ανεβάσουν το κέφι είναι πιθανόν να υπάρξουν αφού δεν αποκλείεται να βρεθούμε με πρόσωπα που μας γεμίζουν χαρά και γαλήνη. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν θετικές ειδήσεις σε ότι αφορά προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα, ενώ πιθανό είναι να υπάρξουν ακόμα σημαντικές προτάσεις που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στον τομέα της καριέρας.

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους μέχρι το πρωί και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μετά τα μεσάνυχτα δεν αποκλείεται να ρίξει την ψυχολογία μας.

Είναι απαραίτητο να έχουμε αντικειμενική εικόνα των πραγμάτων με ιδιαίτερα σε ότι αφορά το κοντινό περιβάλλον γιατί είναι πιθανό να παρασυρθούμε από ψευδαισθήσεις και αυταπάτες και να αδικήσουμε συγκεκριμένα πρόσωπα.

Καλό είναι επίσης ιδιαίτερα το πρωί να μην προχωρήσουμε σε επαγγελματικές επιλογές καθώς δεν είναι εύκολο να διακρίνουμε την πραγματικότητα.

Αργότερα η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο στρέφοντας το ενδιαφέρον μας σε ότι αφορά οικογενειακά ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο και απαιτούν λύσεις.

Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη δεν αποκλείεται να προκαλέσει εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον.

Νευρικότητα και επιθετικότητα κάνω την εμφάνισή τους και μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα με τους οικείους μας. Καλό είναι να αποφύγουμε τις οποίες διενέξεις προστατεύοντας σχέσεις που είναι καθοριστικές για εμάς.

Αμέσως μετά σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο από τους Ιχθύες βοηθώντας να ισορροπήσουμε ψυχολογικά και να βρούμε την απαραίτητη λογική ώστε να προχωρήσουμε στην επίλυση προβλημάτων που μπορεί να προκαλούν ένταση και κυκλοθυμία.

myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρίτης,tritis