Τα ζώδια της Τρίτης: Έντονες συναισθηματικές εναλλαγές επηρεάζουν τον τρόπο σκέψης και δράσης

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες επηρεάζοντας άμεσα τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

(Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Έντονη είναι η ανάγκη να επιλύσουμε καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα μας επηρεάζουν. Φόβοι και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια και δεν μας επιτρέπουν να σκεφτούμε ορθολογικά και να κινηθούμε με θετικό τρόπο για εμάς.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε συναισθηματικές εξάρσεις και ξεσπάσματα που δεν θα μας επιτρέψουν να απολαύσουμε στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Αντίθετα είναι πιθανό να δημιουργήσουν προβλήματα σε σχέσεις που είναι καθοριστικές για εμάς.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε επίσης στον χώρο της δουλειάς και σε καθημερινές υποχρεώσεις που μπορεί να έχουμε. Το μυαλό ταξιδεύει και δεν μας επιτρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθη και παραλήψεις που θα μας εκθέσουν.

Καλό είναι λοιπόν να λειτουργήσουμε με ωριμότητα σε ότι έχουμε αναλάβει αποφεύγοντας να επηρεαστούμε από σκέψεις που θα μας φέρουν σε δύσκολη θέση.

Η Σελήνη τα ξημερώματα σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό αναδεικνύοντας την ανάγκη να βιώσουμε έντονες στιγμές πάθους με το πρόσωπο που αγαπάμε.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε λίγο αργότερα καθώς σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη από τον Τοξότη και οδηγεί σε ένα πρωινό υπερέντασης και συγκρουσιακής διάθεσης. Είναι προτιμότερο να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας να παρασυρθούμε σε ξεσπάσματα που θα ενοχλήσουν έντονα ιδιαίτερα πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον.

Το πρωί το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο βοηθά να βρούμε λύσεις για ζητήματα που εκκρεμούν και μας απασχολούν εδώ και καιρό. Πρωτότυπες λύσεις μας δίνουν την ευκαιρία να ξεφύγουμε από αδιέξοδα και δυσκολίες.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες εντείνοντας την απογοήτευση και την κατήφεια. Πιθανό είναι να επανέλθουν στο προσκήνιο τραύματα και απωθημένα που θα επηρεάσουν άμεσα την κρίση και την ψυχολογία μας.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα όμως καταφέρνουμε να ξεπεράσουμε κάθε δύσκολη σκέψη καθώς σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω που μας χαρίζει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Αντιλαμβανόμαστε ότι με αποφασιστικότητα μπορούμε να προχωρήσουμε στη ζωή μας κλείνοντας κεφάλαια του παρελθόντος με απόλυτη επιτυχία.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα