Τα ζώδια του Σαββάτου 15 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 15 Ιουλίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Το εξάγωνο του Ήλιου από τον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο λειτουργεί ευνοϊκά για τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως).

Όμορφες

εκπλήξεις στο οικογενειακό περιβάλλον ανανεώνουν την διάθεση και μας δίνουν την ευκαιρία να περάσουμε μοναδικά με τα πρόσωπα που αγαπάμε. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικές προτάσεις που αφορούν την ακίνητη περιουσία.

Έχουμε την δυνατότητα να προχωρήσουμε σε σημαντικές συμφωνίες και συναλλαγές που θα βελτιώσουν καθοριστικά τα οικονομικά μας. Στην προσωπική μας ζωή μπορούμε να εκπλήξουμε το ταίρι μας ευχάριστα δημιουργώντας ένα άκρως αισθησιακό και ρομαντικό σκηνικό για δύο που θα απογειώσει την σχέση.

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους μέχρι το βράδυ σχηματίζοντας μέσα στην ημέρα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Είναι εύκολο να παρασυρθούμε σε λανθασμένες επιλογές ιδιαίτερα σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία καθώς δημιουργούμε ψευδείς εντυπώσεις για τις υποθέσεις που μας απασχολούν.

Είναι προτιμότερο να αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις καθώς είναι πιθανό να οδηγηθούμε σε επιλογές που τελικά δεν θα είναι ιδανικές για εμάς.

Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Λέοντα μας δίνει την ευκαιρία να διοχετεύσουμε την ενέργειά μας στην προσωπική ζωή. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα μέσα από παρέες και εξόδους που θα μας ενθουσιάσουν και θα μας δώσουν την δυνατότητα να προχωρήσουμε σε κάτι καινούργιο στην προσωπική μας ζωή.

Το βράδυ η Σελήνη μετακινείται στον Καρκίνο στρέφοντας το ενδιαφέρον μας στην οικογένεια. Αποζητούμε την τρυφερότητα και την θαλπωρή των οικείων μας καθώς επιδιώκουν να βιώσουμε σταθερότητα και ασφάλεια στη ζωή μας.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε κυκλοθυμικές συμπεριφορές που δεν μας επιτρέπουν να λειτουργήσουμε ισορροπημένα και μπορεί να μας οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις μέσα στην οικογένεια. Θέματα ακίνητης περιουσίας ευνοούνται για αυτό καλό θα κάνουμε να αξιοποιήσουμε ευκαιρίες και προτάσεις που μας δίνονται.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα