Τα ζώδια του Σαββάτου 24 Δεκεμβρίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022.

Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα και η Σελήνη κινείται στον Αιγόκερω επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Έχουμε την διάθεση να τακτοποιήσουμε επαγγελματικές εκκρεμότητες

που μας αγχώνουν καθώς θέλουμε να απολαύσουμε τις γιορτινές αυτές μέρες. Είναι σημαντικό ακόμα να νιώσουμε πως υπάρχει αναγνώριση και αποδοχή στον επαγγελματικό χώρο από φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους, λόγω της προσπάθειας και της υπευθυνότητας που επιδεικνύουμε.

Πιθανό είναι επίσης να υπάρξουν προσκλήσεις, λόγω της ημέρας, από σημαντικά πρόσωπα που επιθυμούν να περάσουν το ρεβεγιόν μαζί μας.

Καλό είναι να αξιολογήσουμε κάθε πρόσκληση γιατί δεν αποκλείεται να μας δώσει την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με ανθρώπους που μπορούν να στηρίξουν τα επαγγελματικά μας σχέδια.
Προσοχή όμως σε συναισθηματική αποστασιοποίηση και κατήφεια που δεν επιτρέπουν να χαρούμε τις στιγμές και να νιώσουμε ξένοιαστα.

Είναι απαραίτητο να βάλουμε στο περιθώριο προσωρινά τις οποίες υποχρεώσεις και να απολαύσουμε την ημέρα με πρόσωπα που εκτιμούμε και θέλουμε να βρεθούμε μαζί τους.

Η Σελήνη σχηματίζει μέσα στην ημέρα τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο ξαφνιάζοντας μας με θετικό τρόπο. Πιθανό είναι να υπάρξουν μέσα από επικοινωνίες προτάσεις για την επαγγελματική μας εξέλιξη που θα σας ενθουσιάσουν.

Οι συγκεκριμένες προτάσεις θα έχουν και θετικό οικονομικό αντίκτυπο για αυτό οφείλουμε να τις αξιολογήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αργότερα, σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω δίνοντας μας την ευκαιρία να περάσουμε μοναδικά με πρόσωπα κύρους που απολαμβάνουν την παρέα μας. Νιώθουμε πως εισπράττουμε την αναγνώριση που μας αξίζει στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον και αυτό ανεβάζει το κέφι μας.

Πιθανό είναι να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην προσωπική μας ζωή και θα αλλάξουν καταλυτικά το κοινωνικό μας status.

Αργά το βράδυ, η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ερμή στον Αιγόκερω και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες.

Η ανάγκη για επικοινωνία απογειώνεται ενώ η ενσυναίσθηση πρωταγωνιστεί και μας δίνει την ευκαιρία να βρεθούμε και να περάσουμε υπέροχα σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθούμε.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σαββάτου 24 Δεκεμβρίου,savvatou 24 dekemvriou