Τα ζώδια του Σαββάτου 28 Οκτωβρίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023.

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 22:30 περίπου το βράδυ επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός,

Υδροχόος).

Αναδεικνύονται καταστάσεις σε οικονομικό, ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο που οφείλουμε να διαχειριστούμε με απόλυτη ψυχραιμία. Η ένταση είναι αυξημένη καθώς είναι εύκολο να προχωρήσουμε σε υπερβολές αδιαφορώντας για τις συνέπειες των πράξεών μας.

Όμως οφείλουμε να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι οι συνέπειες αυτές μπορεί να έχουν άμεσο αντίκτυπο στα οικονομικά ή ακόμα και στην προσωπική μας ζωή.

Οικονομικά ζητήματα που εκκρεμούν επανέρχονται στο προσκήνιο δίνοντας μας την ευκαιρία να τα τακτοποιήσουμε. Οφείλουμε να αφήσουμε τη βιασύνη στο περιθώριο δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη λογική και την ωριμότητα που θα μας κατευθύνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο πεδίο των αποφάσεων.

Καλό είναι επίσης να αφήσουμε για αργότερα σημαντικές οικονομικές αποφάσεις γιατί δεν είναι βέβαιο ότι θα έχουν το αποτέλεσμα που αναμένουμε.

Καθοριστικό ρόλο στην Έκλειψη αυτή θα παίξει η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη στον Σκορπιό και η αντίθεσή τους με τον Δία από τον Ταύρο. Παρορμητισμός, νευρικότητα και υπερβολές οδηγούν σε έντονες αντιδικίες που θα επηρεάσουν άμεσα τις σχέσεις μας.

Απαραίτητο είναι να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις συνομιλίες που σχετίζονται με τρίτους ή με το ταίρι μας αποφεύγοντας να εμπλακούμε σε κόντρες που θα οδηγήσουν σε ρήξεις.

Σε ψυχολογικό επίπεδο, είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε βαθύτερα απωθημένα και τραύματα που δεν μας επιτρέπουν να απολαύσουμε το σήμερα. Μπορούμε να αφήσουμε πια στο παρελθόν ότι δεν μας επιτρέπει την απολαύσουμε τη ζωή μας αναγνωρίζοντας ότι απωθημένα και φοβίες μας εμποδίζουν να εξελιχθούμε σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας.

Το συγκλίνων τρίγωνο της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί την ανάγκη να απελευθερωθούμε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να απολαύσουμε κάθε στιγμή της ζωής.

Ξαφνικές καταστάσεις ανατρέπουν τα δεδομένα σε προσωπικό επίπεδο και μας κατευθύνουν σε νέες σχέσεις που μπορούν να μας προσφέρουν πολλά. Επιστροφές του παρελθόντος μπορεί να υπάρξουν, όμως γκρίνια και επικριτικότητα είναι εύκολο να δυναμιτίσουν το τοπίο.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σαββάτου 28 Οκτωβρίου,savvatou 28 oktovriou