Τα ζώδια του Σαββάτου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023.

Οι δυνάμεις μετριάζονται καθώς κούραση και αδυναμία έρχονται στην επιφάνεια.

Το τετράγωνο του Άρη από τον Τοξότη με τον Κρόνο στους Ιχθύες κάνει αισθητή την επιρροή του στα ζώδια

του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Έντονη είναι η ατονία και η αδυναμία μέσα στην ημέρα καθώς δεν αποκλείεται να νιώσουμε ότι υπάρχει κούραση που δεν μας επιτρέπει να λειτουργήσουμε όπως επιθυμούμε. Είναι επιτακτική ανάγκη να δώσουμε στον εαυτό μας χρόνο γέννα αφουγκραστούμε την ανάγκη για ηρεμία και ξεκούραση που θα μας βοηθήσει να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας.

Ταξίδια και επαγγελματικές δραστηριότητες είναι πιθανόν να ματαιωθούν ή να αναβληθούν λόγω ζητημάτων που εκκρεμούν από το παρελθόν και έρχονται στην επιφάνεια.

Είναι απαραίτητο να αντιμετωπίσουμε αποφασιστικά όποια κατάσταση εκκρεμεί και μπορεί να μπαίνει εμπόδιο στα σχέδιά μας. Παράλληλα, καλό είναι να αφουγκραστούμε την ψυχή μας και να ξεπεράσουμε ανασφάλειες και απωθημένα που δεν μας επιτρέπουν να ανοίξουμε τα φτερά μας και να προχωρήσουμε σε νέες επαγγελματικές και προσωπικές διαδρομές.

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο δίνοντας μας την δυνατότητα να ασχοληθούμε για τις επόμενες δύο περίπου μέρες με οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα που μας απασχολούν έντονα.

Είναι σημαντικό να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες και λογαριασμούς αποτινάσσοντας από πάνω μας το άγχος και την ένταση. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε σχέδια και οικονομικές συνομιλίες γιατί μπορεί να παρασυρθούμε από το πείσμα σε συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν.

Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Κρόνο από τους Ιχθύες μετά τα μεσάνυχτα βοηθά να λειτουργήσουμε ώριμα και μεθοδικά σε κάθε επιδίωξη μας. Οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος μπορούν να τακτοποιηθούν κατά τις πρωινές ώρες με επιτυχία, αρκεί να δείξουμε σύνεση και λογική.

Η σύνοδος που σχηματίζει μέσα στην ημέρα με τον Δία αναδεικνύει την αισιοδοξία και την ανάγκη να διευρύνουμε την οικονομική μας επιρροή.

Έχουμε τη δυνατότητα να προχωρήσουμε σε σχέδια και επιλογές οικονομικής φύσεως καθώς η εύνοια είναι με το μέρος μας. Απαραίτητο είναι όμως να θυμόμαστε ότι κάθε είδους υπερβολή μπορεί να έχει αρνητικό αποτέλεσμα γι’ αυτό δεν πρέπει να χαθεί το μέτρο.

Πάθος και φαντασία απογειώνουν την σχέση και δίνουν την ευκαιρία να περάσουμε μοναδικά με το ταίρι μας.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σαββάτου,savvatou