Τα ζώδια του Σαββάτου 8 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 08 Ιουλίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες μέχρι αργά το βράδυ επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού

Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Το εξάγωνο που σχηματίζει το πρωί με τον Ουρανό από τον Ταύρο μας δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσουμε ζητήματα του παρελθόντος με ιδανικό τρόπο. Πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις μας βοηθούν να ξεφύγουμε από δυσκολίες και εκκρεμότητες που πιθανόν μας αγχώνουν.

Μετά το μεσημέρι σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή από τον Καρκίνο δίνοντας μας την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε συναισθήματα και σκέψεις με ευκολία στο οικογενειακό περιβάλλον. Ακόμα προχωράμε με γοργά βήματα σε συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία και δεν έχουν ολοκληρωθεί εδώ και καιρό.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε το απόγευμα καθώς η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα εκτοξεύοντας τα συναισθήματα και την υπερευαισθησία στα ύψη. Είναι προτιμότερο να μην προχωρήσουμε σε επιλογές και κινήσεις που μπορεί να είναι λανθασμένες.

Ας δώσουμε χρόνο στον εαυτό μας και ας αξιοποιήσουμε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να έρθουμε σε επαφή με κάτι δημιουργικό που ανακουφίζει την ψυχολογία μας.

Αργά το βράδυ η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω ενισχύει την διαίσθηση και το ψυχικό σθένος σε επαγγελματικές επιλογές και οικονομικές καταστάσεις.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα η Σελήνη περνάει στον Κριό αλλάζοντας ραγδαία την ενέργεια. Μπαίνουμε σε μία διαδικασία εγρήγορση καθώς αντιλαμβανόμαστε άμεσα την δυναμική μας. Βοηθητικά θα λειτουργήσει η συνθήκη αυτή σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις καθώς δεν διστάζουμε να πάρουμε πρωτοβουλίες που θα εντυπωσιάσουν.

Άλλωστε είναι βέβαιο ότι διεκδικούμε τον πρωταγωνιστικό ρόλο και προσπαθούμε να κλέψουμε τις εντυπώσεις με τις πεποιθήσεις και τις προτάσεις μας. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά παρορμητικές και απερίσκεπτες συμπεριφορές που θα μας φέρουν σε δύσκολη θέση.

Είναι προτιμότερο να αφιερώσουμε λίγο χρόνο ώστε να σκεφτούμε τα βήματά μας πριν προχωρήσουμε ώστε να αποφύγουμε λάθη, παραλείψεις και παγίδες. Η διασκέδαση και η κοινωνικότητα μπαίνουν και πάλι στο παιχνίδι καθώς απολαμβάνουμε την έντονη κοινωνική ζωή.

Κερδίζουμε τα βλέμματα και τις εντυπώσεις και αυτό ανεβάζει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή μας.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα