Τέμπη: Συγκλονίζει ο γιατρός στη Λάρισα – «Ήθελα να γίνω ο επίγειος άγγελός τους και να τους αγκαλιάσω με τα φτερά μου»

Ο Κώστας Λαχανάς, ο γιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας συγκλονίζει με τις περιγραφές όσων είδε το βράδυ της Τρίτης μετά το δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο Κώστας Λαχανάς βρισκόταν από την πρώτη στιγμή στο νοσοκομείο, όπου ανέλαβε το δύσκολο έργο της υποδοχής και της φροντίδας των συγγενών των επιβατών της μοιραίας αμαξοστοιχίας.

«Ήμουν εδώ από την πρώτη στιγμή, αλλά ανέλαβα κατόπιν εντολής την επόμενη ημέρα το πρωί τη φροντίδα και την υποδοχή των συγγενών και των γονιών. Εδώ, οι συνάδελφοί μου έκαναν κι αυτοί το καθήκον τους όταν έφταναν οι τραυματίες

κι εγώ υποδεχόμουν τους γονείς και τους συγγενείς», ανέφερε στο Mega και στην Κατερίνα Παναγοπούλου.

Όπως τόνισε ο Κώστας Λαχανάς, αμέσως στο νοσοκομείο ξεκίνησαν να βγαίνουν οι πρώτες λίστες με όσους τραυματίστηκαν, όσους αγνοούνται, ενώ η λίστα με τους νεκρούς, αυξανόταν διαρκώς.

«Δεν μπορώ να σας το περιγράψω… Αγάπησα όλους αυτούς τους ανθρώπους, τους γονείς και τους συγγενείς. Βρίσκομαι ακόμα εδώ και τους συμπαραστέκομαι, γιατί δεν μπορούμε να καταλάβουμε τον πόνο τους, αλλά τον συμμερίζομαι. Ήθελα να γίνω ο επίγειος άγγελός τους, να ανοίξω τα φτερά μου και να τους αγκαλιάσω», είπε στο δελτίο του Mega ο γιατρός από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.



Keywords
Τυχαία Θέματα
Τέμπη, Συγκλονίζει, Λάρισα – Ήθελα,tebi, sygklonizei, larisa – ithela