Τεκτονική Στοά: «Θεματοφύλακας του Συντάγματος» ο βομβιστής

Πολέμιος της Μασονίας, «Θεματοφύλακας του Συντάγματος» αλλά και οπαδός του Καποδίστρια δηλώνει ο 61χρονος βομβιστής της Τεκτονικής Στοάς στην οδό Αχαρνών, ο οποίος συνελήφθη νωρίετρα από Αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Ο 61χρονος, ο όποιος φέρεται να τοποθέτησε τους δύο, αυτοσχέδιους, εκρηκτικούς μηχανισμούς μπροστά από το κτίριο της Τεκτονικής Στοάς τα ξημερώματα της 13ης Ιουλίου, εμφανίζεται στo προσωπικό του προφίλ στο facebook ως προστάτης

της Πατρίδας και της Ορθοδοξίας απέναντι στη Μασονία και στη «Σατανική Διακυβέρνηση της Ελλάδας», όπως τη χαρακτηρίζει, ενώ σε αρκετές αναρτήσεις του εκφράζει αντισημιτικές και εξτρεμιστικές απόψεις.

Ο ίδιος 5 ημέρες μετά την επίθεση στην Τεκτονική Στοά δημοσίευσε άρθρο στο προσωπικό του blog με το οποίο σχολιάζε την έκρηξη στην οδό Αχαρνών κάνοντας λόγο για τιμωρία από τον «Πολέμαρχο του Θεού» ο οποίος θα πολεμήσει «δια όπλων» τις σατανικές δυνάμεις.

Μια ημέρα μετά, ο 61χρονος έγραψε στο προφίλ του στο Facebook πως η πρώτη βομβιστική επίθεση σε Μασονική Στοά παγκοσμίως αποτελεί την… εκδίκηση του Ιωάννη Καποδίστρια στους «Μασόνους δολοφόνους του».

Την ίδια ώρα, ο φερόμενος ως βομβιστής ανέβαζε συχνά στο προφίλ του μηνύματα βίας με στόχο το κράτος του Ισραήλ αλλά και θεωρίες συνωμοσίας για τον κορονοϊό.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι εκτός από τη βομβιστική επίθεση της 13ης Ιουλίου εμπλέκεται στην τοποθέτηση αυτοσχέδιου, εκρηκτικού μηχανισμού στο κτίριο όπου στεγάζεται το Ειρηνοδικείο Κρωπίας και στην απόπειρα εμπρησμού του κτιρίου της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα