Θεσσαλία: Ξέσπασμα ρεπόρτερ του STAR για τα νεκρά ζώα στα λασπόνερα! «Να τα πετάξουν πού; Στα χωράφια που λιμνάζουν;»

Συγκλόνισε η απεσταλμένη του Star στη Θεσσαλία Κατερίνα Ρίστα, περιγράφοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, τη δραματική κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή μετά την καταστροφή της αγροτικής παραγωγής.

Η αστυνομική συντάκτρια του Star, η οποία βρίσκεται στον πολύπαθο κάμπο, μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα σχετικά με το δράμα των ανθρώπων

που δεν έχει τέλος, καθώς αφού κινδύνεψε η ζωή τους και χάθηκαν οι περιουσίες τους, τώρα απειλείται και η υγεία τους από τις υγειονομικές συνθήκες στην περιοχή.

Περιγράφοντας την επικοινωνία της με τον αντιπερειάρχη και τον δήμαρχο, έκανε λόγο για «αθάνατο ελληνικό χάος».

Μετά από ερωτήσεις που τους έκανε για το ποιος θα μαζέψει τα νεκρά ζώα, μέσα στς γειτονιές ο δήμαρχος της απάντησε ότι «ο κόσμος πρέπει να μαζέψει τα ζωντανά. Να ανοίγει τάφους και να τα πετάει μέσα».

Η δημοσιογράφος φανερά οργισμένη και αναφερόμενη στην κατάσταση που έχει να διαχειριστεί κάτοικος της περιοχής είπε σε εκείνο το σημείο:

«Ο άνθρωπος αυτός θα πρέπει να κλείσει τη μύτη του, με τα χέρια του να πιάσει τα νεκρά ζωντανά του και να τα πετάξει πού; Σε ποια χωράφια να τα πετάξει; Σε αυτά πού λιμνάζουν; Πού δεν μπορείς να ανασάνεις; Συγγνώμη για τον τόνο της φωνής μου και την «έκρηξη» αλλά τους ζω αυτούς τους ανθρώπους τρεις μέρες. Δεν έχουν πάρει ανάσα. Και να μαζεύουν τώρα και τα νεκρά τους ζώα».

Keywords
Τυχαία Θέματα