Θεσσαλονίκη: 17 χρόνια προσπαθούσε να μείνει έγκυος η 71χρονη που σκότωσε ο 34χρονος γιος της – Παραμένει άφαντος ο μητροκτόνος

Άφαντος παραμένει ο 34χρονος που σκότωσε με καραμπίνα την 71χρονη μητέρα του στην περιοχή της Χαλκηδόνας, στην Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται πως πρόκειται για ένα πολύ άγριο έγκλημα που συγκλόνισε την περιοχή και ο γιος της άτυχης γυναίκας, με σημείωμα που άφησε, φεύγοντας από το σπίτι, ομολόγησε την πράξη του.

Υπενθυμίζεται ότι η 71χρονη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή, μέσα σε ένα όχημα σε αγροτική περιοχή, ενώ έφερε τραύμα στο κεφάλι

από πυροβολισμό εξ επαφής με καραμπίνα.

Μιλώντας στο MEGA, η Αγγελική Πατενίδου, οικογενειακή φίλη, έκανε λόγο για ήσυχη οικογένεια και ένα καλό παιδί για τον 34χρονο:

«Ήσυχη οικογένεια, καλό παιδί και για μητέρα του καλή κυρία, είχε προβλήματα. Για το παιδί δεν έχουμε να πούμε κάτι, ότι μπορεί να είχε κάτι.

Τον είδα τελευταία φορά το Σάββατο. Δε δημιουργούσε προβλήματα. Όταν το ακούσαμε, λέγαμε μα είναι δυνατόν ο Βασίλης, είναι δυνατόν να έγινε σα αυτήν την οικογένεια. Όλοι λυπηθήκαμε».

Έκανε 17 χρόνια προσπάθειες για να μείνει έγκυος

Σημειώνεται πως η άτυχη γυναίκα απέκτησε παιδί μετά από προσπάθειες 17 ολόκληρων χρόνων, όπως αποκαλύπτει μια εκ των στενότερων συγγενών της. Και αυτό το παιδί, έμελλε να γίνει ο δολοφόνος της.

«Ήσυχη οικογένεια ήταν, αλλά ο γιος ήταν άνεργος και από ό,τι άκουσα μάλλον δε θα πρέπει να του είχε δώσει χρήματα και της το έκανε αυτό. Προσπαθούσε 17 χρόνια να κάνει παιδί και που το έκανε τι έγινε στο φινάλε», λέει η ίδια.



Το χρονικό

Υπενθυμίζεται, πως το έγκλημα σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Ο 34χρονος πυροβόλησε τη μητέρα του στο κεφάλι με κυνηγετική καραμπίνα και την άφησε νεκρή μέσα σε ένα λευκό αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει λίγες μέρες νωρίτερα.

Βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, που ήδη αναλύονται από αστυνομικούς, δείχνουν τις κινήσεις του μητροκτόνου το βράδυ του εγκλήματος.

Στις 21:00 τη νύχτα της Δευτέρας φαίνεται να περπατά ψύχραιμος και να μιλάει με μία γειτόνισσα κοντά στο σπίτι του. Φοράει μια ζακέτα με κουκούλα και δείχνει ψύχραιμος.

Μισή ώρα αργότερα καταγράφεται και πάλι να κινείται νευρικά πάνω – κάτω σε δρόμο έξω από κομμωτήριο της περιοχής.

Ο ιατροδικαστής έχει προσδιορίσει την ώρα θανάτου της μητέρα του, από τις 21.00 μέχρι τις 23.00 προχθές το βράδυ, χρόνοι που εμπεριέχονται στα δύο βίντεο που εξετάζονται καρέ – καρέ.

Το σημείωμα που άφησε

Στο σπίτι του 34χρονου μητροκτόνου, οι αστυνομικοί βρήκαν και ένα ιδιόχειρο σημείωμα.

Σε αυτό ο δράστης έγραφε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τη γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο.

Σημείωνε πως η 71 ετών μητέρα του αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που τον είχαν κουράσει και πως οι δύο τους είχαν χάσει πρόσφατα στενούς συγγενείς τους.

Το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε ο 34χρονος πριν εξαφανιστεί, κάνει ορισμένους από τους συγγενείς του να φοβούνται πως έχει ήδη αυτοκτονήσει.



Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, 71χρονη, 34χρονος, – Παραμένει,thessaloniki, 71chroni, 34chronos, – paramenei