Θεσσαλονίκη: Συλλυπητήρια του ΟΑΣΘ για το θάνατο γυναίκας μετά από δυστύχημα- Πώς έγινε το μοιραίο

Σήμερα το μεσημέρι, σημειώθηκε ένα φρικτό τροχαίο δυστύχημα στην οδό Μοναστηρίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ακριβώς μπροστά από το σταθμό των τρένων, όταν λεωφορείο του ΟΑΣΘ, έχασε τον έλεγχο και παρέσυρε οχήματα και ένα μηχανάκι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό μίας γυναίκας.

«Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, εκφράζουν

την οδύνη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της γυναίκας που έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα που συνέβη σήμερα το μεσημέρι, στην οδό Μοναστηρίου.

Η οικογένεια του ΟΑΣΘ εκφράζει επίσης τις θερμότερες ευχές της για ταχεία ανάρρωση σε όλους τους τραυματίες».

Πώς έγινε το δυστύχημα

Το μοιραίο φαίνεται να συνέβη, όταν οδηγός αστικού λεωφορείου φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα πέφτοντας πάνω σε οχήματα.

Ο οδηγός , κινείτο στην οδό Αναγεννήσεως με πρόθεση να στρίψει στη Μοναστηρίου, στο ρεύμα προς δυτικά, όταν φέρεται να έχασε τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και προσέκρουσε όπως προαναφέρθηκε πάνω σε μία ηλεκτρική μοτοσικλέτα, ένα ταξί και ένα ακόμη αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια το αστικό λεωφορείο πέρασε πάνω από τη διαχωριστική νησίδα και κατέληξε στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Από τη σύγκρουση, έχασε την ζωή της η άτυχη γυναίκα ενώ τραυματίστηκαν συνολικά τρεις οδηγοί, ένας του λεωφορείου, ένας άντρας από διερχόμενο ΙΧ και ένας οδηγός ταξί.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ενώ η οδός Μοναστηρίου είναι κλειστή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, Συλλυπητήρια, ΟΑΣΘ, - Πώς,thessaloniki, syllypitiria, oasth, - pos