Θ.Μαργαρίτης για Φλωρίδη: «Δεν σέβεται τον χώρο που τον ανέδειξε, προφανώς σοσιαλιστής δεν υπήρξε ποτέ»

«Πυρά» εξαπολύει προς τον Γιώργο Φλωρίδη, ο Θόδωρος Μαργαρίτης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και γραμματέας της πολιτικής κίνησης «Ανανεωτική Αριστερά».

Ειδικότερα, με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, τον κατηγορεί πως δεν υπήρξε ποτέ σοσιαληστής και πως δεν σέβεται τον χώρο που τον ανέδειξε.

Παράλληλα, όπως τονίζει ο κ.Μαργαρίτης, «άνθρωποι σαν τον Φλωρίδη

έδωσαν την εικόνα των κυνικών της πολιτικής εξουσίας».

Αναλυτικά, στην ανάρτησή του γράφει τα εξής:

«Φλωρίδης: όσοι μιλούν για τα μπαζώματα είναι για τα μπάζα.

Αυτό είπε ο Φλωρίδης και επιτέθηκε επίσης στο ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι κινητοποιήθηκε για την πρόταση δυσπιστίας μετά από νεύμα από εξωθεσμικά κέντρα.

Αυτός ο τύπος ήταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Δεν σέβεται τον χώρο που τον ανέδειξε. Προφανώς σοσιαλιστής δεν υπήρξε ποτέ. Ήταν Κεντρώος. Αλλά τι Κεντρώος;

Από αυτούς που στην ιστορία του Κέντρου στην Ελλάδα προσκυνούσαν ιστορικά το παλάτι και τον ξένο παράγοντα. Από αυτό το Κέντρο που θέλησε να ξεφύγει ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ Α.Παπανδρέου. Για αυτό και σήμερα σαν “γενίτσαρος” αναφέρεται έτσι για το κόμμα με το οποίο αναδείχτηκε.

Για αυτό μιλά έτσι για τα μπαζώματα στα Τέμπη αδιαφορώντας για τις διαμαρτυρίες και τις ευαισθησίες των συγγενών των θυμάτων.

Για αυτό κουνάει το δάκτυλο. Επειδή όμως ούτε εγώ ήμουν ΠΑΣΟΚ και σήμερα μέσα στο ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ συνυπάρχω με το ΠΑΣΟΚ επιτρέψτε μου και μία βαριά κουβέντα ως ένας άνθρωπος που συναντήθηκα με το ΠΑΣΟΚ στην ήττα και στα δύσκολα του. Κάποιοι ταύτισαν το ΠΑΣΟΚ με τους μηχανισμούς εξουσίας, με τις δεξιές αποκλίσεις, με τους οικονομικά ισχυρούς. Από σοσιαλισμό και Σοσιαλδημοκρατία ουτε κουβέντα.

Για αυτό το ΠΑΣΟΚ έχασε κάποια στιγμή την δυνατή σχέση που είχε με τις λαϊκές τάξεις και τα μεσαία στρώματα.

Γιατί άνθρωποι σαν τον Φλωρίδη έδωσαν την εικόνα των κυνικών της πολιτικής εξουσίας. Τώρα όλα φαίνονται πιο καθαρά. Και τα παθήματα…μαθήματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θ Μαργαρίτης, Φλωρίδη, Δεν,th margaritis, floridi, den