Θοδωρής Ρωμανίδης για Φιλιππίδη: «Εάν ξέραμε και τα καλύπταμε, θα πρέπει να πάμε αυτοβούλως στη φυλακή» (VID)

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τοποθετήθηκε αρχικά, σχετικά με τα προβλήματα υγείας που λέγεται ότι αντιμετωπίζει ο προφυλακισμένος.

«Λογικό δεν είναι να είναι καταβεβλημένος ο Πέτρος Φιλιππίδης; Στη φυλακή είναι, δεν είναι σε κάποιο resort. Προσωπικά, δεν θα πήγαινα να τον δω και όχι δεν το λέω ούτε με την κακή πλευρά, ούτε με την καλή. Απλά δεν έχω τι να του πω. Υπάρχει μία δίκη, θα βγει το αποτέλεσμα και θα δούμε επιτέλους τι έχει γίνει», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τη συνεργασία τους, δήλωσε πως στο θέατρο

η κατάσταση ήταν πολύ ήρεμη και δεν είχε προκύψει κάποιο πρόβλημα.

«Την επιτυχία την είχε χρόνια πριν, τότε είχε γίνει ό,τι είχε γίνει, που λένε όλοι. Στο θέατρο ίσα ίσα, ήταν σε μία ήρεμη φάση. Περνούσαμε καλά, δεν είχαν δημιουργηθεί εντάσεις. Προς Θεού όμως, μη φανεί ότι δίνω συγχωροχάρτι. Δεν θέλω και δεν ξεπλένω κανέναν με αυτά που λέω, θέλω να είναι ξεκάθαρο αυτό. Αν αποδειχθεί ότι τα έχει κάνει όλα αυτά, βεβαίως και να υπάρξει τιμωρία», δήλωσε.

Όσο για το αν είχαν ακουστεί πράγματα για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο Θοδωρής Ρωμανίδης είπε: «Είχαν ακουστεί κάποια πράγματα. Αν δεν είσαι όμως, μπροστά, πίσω από την κλειστή πόρτα δεν μπορείς να ξέρεις τι γίνεται. Εάν ξέραμε και τα καλύπταμε, θα πρέπει να πάμε στις φυλακές Κορυδαλλού, να ζητήσουμε ποιο είναι το κελί αυτών των ανθρώπων και να μπούμε αυτοβούλως μαζί τους και να κάτσουμε δίπλα τους».

Τέλος, αναφέρθηκε σε έναν συνάδελφό του, ο οποίος κατηγόρησε τον Πέτρο Φιλιππίδη ότι δημιουργούσε προβλήματα σε μία παράσταση, ενώ ήταν ο ίδιος που το έκανε.

«Υπήρξε αυτό το διάστημα ένας ηθοποιός που βγήκε και μίλησε για τον Πέτρο και γνωρίζω ότι στην παράσταση, για την οποία μίλησε, αυτός ο συγκεκριμένος συνάδελφος είχε δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα. Και τώρα βγαίνεις και μιλάς..», σημείωσε κλείνοντας ο ηθοποιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα