Θρίλερ με την νεκρή 28χρονη διοργανώτρια του καρναβαλιού στον Έβρο – Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί ο θάνατος της 28χρονης κοπέλας που είχε αναλάβει το οργανωτικό σκέλος του καρναβαλιού.

Η σορός της εντοπίστηκε οι άνδρες του άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού Έβρου μέσα σε χαράδρα βάθους 40 μέτρων στην περιοχή του χωριού Λευκίμη. Εκεί είχε πέσει με την μοτοσικλέτα της, ενώ όπως διαπιστώθηκε από τους πυροσβέστες που την ανέσυραν νεκρή, στο στήθος της είχε καρφωμένο ένα μαχαίρι αγροτικής χρήσης.

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε εξέλιξη και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για τον θάνατό της.

ΕΛ.ΑΣ. και Εισαγγελία αναμένουν τις απαντήσεις

από τον ιατροδικαστή που θα διενεργήσει νεκροψία – νεκροτομή, εξετάζοντας τόσο το ενδεχόμενο της εγκληματικής πράξης όσο και της αυτοχειρίας.

Όπως διαπιστώθηκε από την επιτόπια εξέταση του ιατροδικαστή, η νεαρή γυναίκα είχε καρφωμένο στο στήθος ένα μαχαίρι, σημάδια από αιχμηρό αντικείμενο κοντά στις φλέβες των χεριών, ενώ έφερε και χτυπήματα στο κεφάλι, τα οποία εκτιμάται ότι προκλήθηκαν κατά την πτώση της στην χαράδρα.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί που «χτένισαν» τον τόπο που εντοπίστηκε νεκρή η 28χρονη, δεν εντόπισαν οποιοδήποτε στοιχείο που να παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια, ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασεις προκειμένου να πέσει άπλετο «φως» στην περίπτωση θανάτου και να επιβεβαιωθεί ή όχι το σενάριο της αυτοχειρίας.



Keywords
Τυχαία Θέματα
Θρίλερ, 28χρονη, Έβρο –, ΕΛ ΑΣ,thriler, 28chroni, evro –, el as