Τζιμπρίλ Σισέ: Κατήγγειλε ρατσιστική επίθεση σε αγώνα Κ16 Λίβερπουλ – Γιουβέντους που έπαιζε ο γιος του

Σε μια εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία μέσω των social media προχώρησε ο άλλοτε θρυλικός σέντερ φορ του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος πρώην παίκτης κατήγγειλε ρατσιστική επίθεσε σε παιδί που αγωνιζόταν στον αγώνα της ομάδας κάτω την 16 της Λίβερπουλ απέναντι στην Γιουβέντους, στον οποίο μάλιστα αγωνιζόταν και ο γιος του.

Συγκεκριμένα,

νεαρός παίκτης της ιταλικής ομάδας αποκάλεσε αντίπαλο παιδί, συμπαίκτη του γιου του παλαίμαχου επιθετικού της Λίβερπουλ, «νέγρο» με τον Γάλλο να ζητά από τη «βέκια σινιόρα» να λάβει μέτρα.

Η «Gazzetta dello Sport» διευκρινίζει ότι η ενέργεια έγινε στο φινάλε του αγώνα, ενώ το tuttojuve.com αναφέρει πως οι παίκτες της Λίβερπουλ αρνήθηκαν να δώσουν τα χέρια στους αντιπάλους τους.

@juventusfc you better do something and NOW
It’s not acceptable @LFC pic.twitter.com/fOeMYDVL43

Djibril Cisse (@DjibrilCisse) August 18, 2023

Το ποστάρισμα του Σισέ:

«Γιουβέντους καλύτερα να κάνεις κάτι ΤΩΡΑ. Αυτό δεν είναι αποδεκτό», σχολίασε χαρακτηριστικά στα social media ο Τζιμπρίλ Σισέ, για να συνεχίσει λέγοντας:

«Ως εδώ. Κατά τη διάρκεια του αγώνα της Λίβερπουλ εναντίον της Γιουβέντους U16 (εκεί παίζει ο γιος μου) ένα παιδί από τη Γιουβέντους αποκάλεσε ένα άλλο από τη Λίβερπουλ «νέγρο».

Το staff της Λίβερπουλ έπρεπε να σταματήσει το παιχνίδι.

Γιουβέντους, τι θα κάνεις τώρα; Είναι κρίμα. Ένα 15χρονο παιδί. Η Γιουβέντους πρέπει να ενεργήσει αποφασιστικά και τώρα είναι κρίμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζιμπρίλ Σισέ, Κατήγγειλε, Κ16 Λίβερπουλ – Γιουβέντους,tzibril sise, katingeile, k16 liverpoul – giouventous