Βασίλης Τόπαλος: 25χρονος με εμπειρία 200 αγώνων ο αντίπαλος του στο σπάρινγκ

Συνεχίζoνται οι αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση του θανάτου του 16χρονου πυγμάχου Βασίλη Τόπαλου, που έχασε τη ζωή του μετά από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε στις τουαλέτες γυμναστηρίου στον Ταύρο, ενώ φέρεται να συμμετείχε πριν σε αγώνες σπάρινγκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ένας από τους αντιπάλους του, το μοιραίο εκείνο πρωινό της 16ης Δεκεμβρίου στο γυμναστήριο του Νίκου Γιδάκου στον Ταύρο, φέρεται να ήταν κι ένας Γεωργιανός πυγμάχος, 25 ετών, με εμπειρία 200 αγώνων, αρκετά πιο δυνατός

από τον 16χρονο Βασίλη Τόπαλο.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της πυγμαχίας Αρτούρ Μικαελιάν, δήλωσε στο protothema.gr ότι είχε δώσει οδηγίες στον άτυχο Βασίλη Τόπαλο, καθώς και στους υπόλοιπους αθλητές της Εθνικής, την 1η Δεκεμβρίου, ότι από εκείνη την ημέρα μέχρι και την Πρωτοχρονιά σταματούσαν όλες οι έντονες δραστηριότητες, ενώ τους είχε ενημερώσει και για τη διακοπή των αγώνων σπάρινγκ, οι οποίοι άλλωστε πραγματοποιούνται, όταν πλησιάζουν οι επίσημες υποχρεώσεις.

«Τους έδωσα ένα πολύ χαλαρό πρόγραμμα, το οποίο περιλάμβανε συντήρηση της φυσικής τους κατάστασης με τρεις φορές την εβδομάδα βάρη, τρέξιμο κάθε Σάββατο και μία μέρα τεχνικές στον σάκο. Τίποτα παραπάνω» λέει ο Αρτούρ Μικαελιάν. Μάλιστα, τα ακριβή λόγια του ήταν: «Πάτε χαλαρά και δεν χτυπιέστε», ενώ επανέλαβε ότι δεν έπρεπε να βάλουν τον 16χρονο να κάνει σπάρινγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βασίλης Τόπαλος, 25χρονος, 200,vasilis topalos, 25chronos, 200