Βασίλης Ζούλιας σε Κατερίνα Ζαρίφη: «Φρόντισα να καταστρέψω τη ζωή μου»

Καλεσμένοι στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη στο OPEN βρέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (27/11) ο Βασίλης Ζούλιας και ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Έχω παρακολουθήσει πολλές συνεντεύξεις σου. Ήσουν ο άνθρωπος που μου έδωσε το έναυσμα να ψαχτώ σε σχέση με την υπερφαγία», ανέφερε η οικοδέσποινα της εκπομπής στον γνωστό σχεδιαστή μόδας, μιλώντας για τη ζωή του.

«Αναγνωρίζω ότι μου έχει δοθεί ένα τεράστιο δώρο από τη ζωή και το σύμπαν. Η ζωή μου χαρίστηκε αλλά μετά φρόντισα να την καταστρέψω, αναφέρομαι στο κομμάτι της ανάρρωσής μου», είπε παίρνοντας τον

λόγο ο Βασίλης Ζούλιας.

«Η μόνη υποχρέωση που έχω είναι να δώσω πίσω κάτι από αυτό το δώρο. Δεν μπορώ με τίποτα να το κρατήσω για τον εαυτό μου, γι’ αυτό και κάθε φορά μιλάω και παίρνω θέση δημόσια», συνεχίζει.

«Υπάρχουν ακόμα τεράστια ταμπού στη χώρα μας για πολλά θέματα, για το φαγητό, τον τζόγο, τα ναρκωτικά, το αλκοόλ. Ο κόσμος δεν μιλάει και οι άνθρωποι που έχουν δημόσιο λόγο πρέπει να βγαίνουν και να τα λένε», τόνισε επίσης ο Βασίλης Ζούλιας για την εξαρτήσεις.

«Όποιος είναι κοντά σε έναν αλκοολικό ή σε έναν ναρκομανή σε χρήση έχει περάσει δύσκολα, εννοείται. Είναι μία ασθένεια», συνέχισε ο ίδιος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:



Keywords
Τυχαία Θέματα
Βασίλης Ζούλιας, Κατερίνα Ζαρίφη, Φρόντισα,vasilis zoulias, katerina zarifi, frontisa