Βίντεο σοκ: Η στιγμή των πυροβολισμών έξω από το νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι – Προσοχή πολύ σκληρές εικόνες

Σοκ προκαλεί το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης στο Γκάζι που καταγράφει τη στιγμή που οι δράστες επιτίθενται στην παρέα των νεαρών και στη συνέχεια ο ένας πυροβολεί τρεις εξ αυτών.

Σε βίντεο που ανέβηκε στο Τικ Τok φαίνονται οι δύο επιβάτες του ανθρακί Range Rover να κατεβαίνουν από το πολυτελές τζιπ, να κατευθύνονται προς την παρέα των Κρητικών

και να διαπληκτίζονται μαζί τους.

Στη συνέχεια ξεκινάει ένας καβγάς και ο ένας νεαρός γρονθοκοπεί τον οδηγό του τζιπ.

Ο συνοδηγός κλωτσά και χτυπά το δεύτερο θύμα.

Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ο πιστολέρο βγάζει το όπλο του και αρχίζει να πυροβολεί.

Δείτε το βίντεο – προσοχή πολύ σκληρές εικόνες:

@alert_news.gr το βίντεο με τον δράστη που πυροβόλησε τα τρία θύματα στο Γκάζι #γκαζι #πυροβολισμοι #πυροβολισμοι_γκαζι #οπλο #gkazi #gazi #pirovolismos #astynomia #αστυνομια #κρητικοι_πυροβολισμοι #τραυματιας #ανθρωποκτονια ♬ Suspenseful and tense orchestra(1318015) – SoLaTiDo

Το χρονικό του επεισοδίου

Οι τρεις άντρες, εκ των οποίων οι δύο αδέρφια, ηλικίας 33,28 και 28 ετών διασκέδαζαν στην περιοχή με αφορμή μπάτσελορ πάρτι.

Λίγο πριν τις 7 π.μ, και οι τρεις τους βρέθηκαν στο στόχαστρο πυροβολισμών, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν, έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην οδό Ιάκχου. Τα τρία άτομα έτρωγαν μαζί εκείνη την ώρα, όταν ένα ανθρακί αυτοκίνητο πέρασε μπροστά τους στον δρόμο, σύμφωνα με το Mega.

Εκεί έγινε μία λογομαχία με τους επιβάτες του αυτοκινήτου και χωρίς σημαντική αφορμή οι δύο επιβαίνοντες του αυτοκινήτου κατέβηκαν από το όχημα και πυροβόλησαν σχεδόν εξ επαφής στο κεφάλι τα τρία άτομα.

Και τα 3 άτομα μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με την κατάθεση του 28χρονου, που με τον 33χρονο είναι αδέρφια και κατάγονται από τα Μάλια της Κρήτης, δεν υπήρχε καν λογομαχία που να «προκαλέσει» τον θυμό του οδηγού και του συνοδηγού του αυτοκινήτου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βίντεο, Γκάζι – Προσοχή,vinteo, gkazi – prosochi