Βόλος: Ανείπωτος θρήνος στην κηδεία της 19χρονης Μαρίας- Την έθαψαν ντυμένη νύφη!

Ανείπωτος θρήνος επικράτησε στην κηδεία της Μαρίας Μητράκα την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στον Βόλο.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρία Μητράκα άφησε την τελευταία της πνοή, στην ηλικία μόλις των 19 ετών στο Νοσοκομείο του Βόλου το Σάββατο, μετά από σύντομη μάχη με επιθετικό καρκίνο που της στέρησε τη ζωή, μέσα σε λίγους μήνες.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, ντυμένη νύφη την αποχαιρέτησαν οι γονείς και τα αδέρφια της, που μαζί με τους υπόλοιπους συγγενείς και φίλους, συμφοιτητές της άτυχης 19χρονης, μέσα σε κλίμα οδύνης, είπαν

το τελευταίο αντίο στον Ιερό ναό της Αγίας Αικατερίνης στον Βόλο, όπου έγινε η εξόδιος ακολουθία παρουσία πλήθος κόσμου.

Κανείς δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει ότι η 19χρονη Μαρία, «έφυγε» τόσο ξαφνικά.

Η Μαρία Μητράκα ήταν παιδί πολύτεκνης οικογένειας (το τρίτο στη σειρά) και σπούδαζε στο Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, στην Κομοτηνή,

Η άτυχη κοπέλα, είχε παραπονεθεί στους γονείς της πριν από 45 ημέρες για πόνο στο στομάχι.

Επισκέφθηκε γιατρό, ο οποίος την καθησύχασε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό και ότι πρόκειται για μια συνηθισμένη πάθηση. Όμως, η Μαρία Μητράκα συνέχισε να πονά και μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο της Αθήνας, όπου διαγνώστηκε ότι έπασχε από επιθετικό καρκίνο.

Στην επανεξέταση που έκανε λίγες ημέρες αργότερα, η κλινική εικόνα της ήταν χειρότερη, καθώς ο καρκίνος είχε κάνει μετάσταση και η θεραπεία δεν είχε πολλές ελπίδες.

Δυστυχώς, η 19χρονη πέθανε νοσηλευόμενη στο Νοσοκομείο του Βόλου, βυθίζοντας στο πένθος τους γονείς της και τα αδέρφια της.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βόλος, Ανείπωτος, 19χρονης Μαρίας-,volos, aneipotos, 19chronis marias-