Ξέσπασε και στη μάνα του ο Τσιτσιπάς! «Μαλ@@ είσαι τελείως;»-Έλεγε στον διαιτητή να τη διώξει από το γήπεδο

Έχασε εντελώς τη ψυχραιμία του ο Έλληνας πρωταθλητής του τένις, στον αγώνα απέναντι στον Ρώσο Μεντβέντεφ ειδικά μετά από την απώλεια ενός καθοριστικού γκέιμ και ξέσπασε κατά της μητέρας του που ήταν στο γήπεδο για να τον παρακολουθήσει από κοντά!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δέχτηκε μπρέικ από τον Μεντβέντεφ σε ένα καθοριστικό σημείο και ο Έλληνας τενίστας όταν πήγε προς τον πάγκο του ήταν έξω φρενών με τη μητέρα του, Γιούλια, η οποία στη διάρκεια του γκέιμ τού έλεγε κάποια πράγματα-προφανώς- στα ρωσικά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γύρισε και της είπε:

«Μη μιλάς στα ρωσικά.

Μίλα στα ελληνικά. Στα ρωσικά μη μιλάς. Μάνα σερβίρω και μιλάς στα ρωσικά. Φύγε από το γήπεδο καλύτερα μη μιλάς στα ρωσικά. Μαλ@@ είσαι τελείως; Δεν μπορώ να καταλάβω τι περνάει από το μυαλό σου. Μιλάει στη δική της γλώσσα. Αν έχεις το Θεό σου…».



Εκείνη δεν απάντησε, παρά μόνο τόν ενθάρρυνε να συνεχίσει!

Ωστόσο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έμεινε εκεί και λίγο αργότερα, πριν μπει στο κορτ για την έναρξη στο δεύτερο σετ με τη μητέρα του να έχει πάει από πάνω του για να του πει κάτι, γύρισε και είπε προς τον διαιτητή:

«Πρέπει να φύγει από το γήπεδο. Δεν μπορώ. Άμα συνεχίσω πρέπει να γίνει με το δικό μου τρόπο».

Τελικά η μητέρα του έφυγε από το σημείο που καθόταν μαζί με τον σύζυγό της και πατέρα του Στέφανου και πήγε και έκατσε λίγες θέσεις πιο πάνω.



Keywords
Τυχαία Θέματα
Ξέσπασε, Τσιτσιπάς Μαλ, -Έλεγε,xespase, tsitsipas mal, -elege