Ξήλωμα και ξύρισμα άμεσα!

Ακόμα κι αν όλα είναι όλα ψέματα, αν οι καταγγελίες είναι… στημένες και υποκινούμενες, μόνο γι’ αυτό, ότι δηλαδή δεν γνώριζε το παραμικρό ο ιθύνων νους της Κιβωτού, πρέπει να τον αποπέμψουν αφού δεν ακούει και δεν βλέπει. Τα υπόλοιπα ας τα βρει η έρευνα.

Κοντά γένια, ύφος σταρ, πόζες, χαμόγελο της… Colgate, άνεση, χαλαρότητα στο περπάτημα και στα σουτάκια με τη μπάλα του μπάσκετ, δείγματα ωραιοπάθειας, επίγνωση ότι πουλάει,

βεβαιότητα ότι έχει τεράστια δημοφιλία, συνεχής επίκληση της ανιδιοτέλειάς του. Ανιδιοτέλεια που τον οδήγησε σε συνεχείς βραβεύσεις. Μόνο υποψηφιότητα για… βραβείο Νόμπελ δεν είχε υποβάλει αυτός που θεωρούσε ότι είναι η συνέχεια της Μητέρας Τερέζας!

Ακόμα κι αν πρόκειται για παπά –που όφειλε τέλος πάντων να «παράγει» την ταπεινότητα,-  αυτά δεν είναι στοιχεία για να τον καταδικάσουν.

Ένα το κρατούμενο. Και δεύτερο: προφανώς δεν θα τον δικάσει το facebook και το tweeter, σαφώς και δεν θα τον ανακρίνουν οι εκπομπές, ξεκάθαρο ότι η Δικαιοσύνη θα (πρέπει να) διαλευκάνει την ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ αυτή υπόθεση της Κιβωτού.

Να δει γιατί ένα σωρό παιδιά και εργαζόμενοι προχώρησαν σε συγκλονιστικές καταγγελίες που προκαλούν ανατριχίλα.

Να καταλάβει γιατί αυτός ο άνθρωπος, στριμωγμένος το δίχως άλλο στα σχοινιά, είπε κάτι αδιανόητο.

Ότι δηλαδή «εμείς φιλοξενούμε παιδιά τα οποία δεν είναι τα συνηθισμένα παιδιά που ξέρουμε. Κάποια προέρχονται από παραβατικές οικογένειες. Δεν ήξεραν από όρια. Το τραύμα της ψυχής τους δεν είναι άλλο από την απώλεια του φυσικού τους γονιού. Αυτό είναι κάτι που πολλές φορές δεν μπορούν να συγχωρέσουν σε εμάς».

Τον εκδικούνται δηλαδή επειδή τους λείπουν οι φυσικοί τους γονείς; Σοβαρά τώρα;

Αποκαλεί παραβατικά τα παιδιά που ο ίδιος ανέλαβε να προστατεύσει;

Ας το ξεπεράσουμε αυτό για να πάμε παρακάτω.

Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι αυτό που είπε κάποιος από τους καταγγέλλοντες, ότι δηλαδή «ήθελε να τον υπηρετώ, του έβαζα και του έβγαζα τα παπούτσια και του έβαζα τις κάλτσες», είναι ένα τεράστιο ψέμα.

Ας υποθέσουμε ότι η συνέχεια της καταγγελίας, ότι δηλαδή «από το καλοκαίρι μέχρι και τον Νοέμβριο, που κάναμε μπάνιο στη θάλασσα, στα παιχνίδια που κάναμε στο νερό, πνιξίματα – πατητές, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, καθώς έκανε πως με έπνιγε στο νερό άρχισε να βάζει το χέρι του μέσα στο μαγιό μου» κι ότι «όσο περνούσε ο καιρός το έκανε με μεγαλύτερη συχνότητα μέχρι που έφτασε να μου το κάνει σε μία μέρα στη θάλασσα 10 φορές», είναι ένα φρικτό ψέμα!

Είναι φρικτά ψέματα όλες οι ανατριχιαστικές και χυδαίες λεπτομέρειες που καταγγέλθηκαν (και δεν αναφέρουμε για να μην προκαλέσουμε εμετό…), φρικτά ψέματα και οι μαρτυρίες ότι αποκαλούσε πολλά παιδιά με τον χαρακτηρισμό «βλάκα, ηλίθιε, άχρηστε».

Όλα είναι ψέματα. Οι σοκαριστικές καταγγελίες για ξυλοδαρμούς και περιστατικά ασέλγειας παιδιών στις δομές, τα ταξίδια στο εξωτερικό, τα νυχτερινά μπάνια όπου επιλέγονταν συγκεκριμένα παιδιά, όλα είναι ψέματα.

Ψέματα και η κουστωδία που τον ακολουθούσε, σαν να ήταν μεγαλοεπιχειρηματίας!

Ψέματα και η κατάθεση ενός κοριτσιού της Κιβωτού, ότι δηλαδή «υπήρχαν κακοποιήσεις παιδιών με τιμωρίες που κρατούσαν πάνω από έναν έως και τρεις μήνες, ενώ χώριζαν αδέλφια μεταξύ τους»

Ψέματα και ο ισχυρισμός της ότι όλα αυτά τα γνώριζε ο… Άγιος διότι τον είχαν ενημερώσει κάμποσα παιδιά.

Ψέματα που… αποτίναξε η πρεσβυτέρα –πρόεδρος, η οποία είπε ότι «φυσικά και υπάρχουν συμφέροντα. Θεωρούμε ότι τα παιδιά αυτά που πήγαν και έκαναν τις καταγγελίες, πιθανότατα είναι υποκινούμενα από κάπου. Μπορεί όντως κάποια παιδιά να έχουν πει αρνητικά πράγματα για την Κιβωτό, τα οποία είναι σίγουρα ψέματα»

Ψέματα και η καταγγελία ότι κλείδωναν παιδιά σε υπόγειο και τα άφηναν νηστικά για να τα τιμωρήσουν όταν έπεφταν σε παράπτωμα, ασφαλώς ψέματα ότι έβαζαν παιδιά σε κλουβί παπαγάλου για να τα νουθετήσουν!

Χυδαίο ψέμα και η άλλη καταγγελία, ότι δηλαδή ο… αναμάρτητος είχε ζητήσει από τρόφιμη που ήταν έγκυος να προχωρήσει σε άμβλωση.

Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι ο ιερέας δεν ακούμπησε ποτέ παιδί, δεν έβρισε, δεν χυδαιολόγησε, δεν παρεκτράπηκε ούτε χιλιοστό. Ότι δεν έκανε το παραμικρό από όσα κατηγορείται.

Ότι όλα αυτά είναι υποκινούμενα, όπως είπε η πρεσβυτέρα. Ότι είναι «αχαριστία προς τον ευεργέτη τους», όπως υποστηρίζουν όσοι σπεύδουν να τον απαλλάξουν (με την κοινωνία να είναι ξανά σε έναν ιδιότυπο εμφύλιο για το ποιος φταίει και ποιος όχι).

Τίποτα λοιπόν δεν συνέβη και τίποτα δεν γνώριζε.

Μόνο γι’ αυτό, ότι δηλαδή δεν γνώριζε το παραμικρό ο ιθύνων νους της Κιβωτού, πρέπει να τον «ξυρίσουν».

Για τα υπόλοιπα, θα αποφανθεί η έρευνα. Αλλά και μόνο για την άγνοιά του –αν είναι άγνοια- ξήλωμα και ξύρισμα το γρηγορότερο δυνατό!

Αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί να είναι ούτε εκεί κι ούτε πουθενά αφού δεν ακούει και δεν βλέπει…

Keywords
Τυχαία Θέματα