Ζώδια: Ένταση και ανατροπές ανατρέπουν σχέδια και φιλοδοξίες

H Σελήνη κινείται στον Υδροχόο κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Η ανάγκη να εμπλακούμε σε ομαδικές καταστάσεις που μας ικανοποιούν ιδιαίτερα είναι εντονότερη από ποτέ.

Θέλουμε να προσφέρουμε στον κοινωνικό περίγυρο μέσω από συλλογικές προσπάθειες που μπορούν

να βελτιώσουν τις συνθήκες της ζωής μας.

Παράλληλα, απολαμβάνουμε την παρέα και τους φίλους μας καθώς αντιλαμβανόμαστε ότι μέσα από τις συζητήσεις μαζί τους μπορούμε να προχωρήσουμε σε σχέδια και φιλοδοξίες που έχουμε στο μυαλό μας.

Oι πρωτότυπες και πρωτοποριακές ιδέες μας δεν αποκλείεται να ενθουσιάσουν και να υπάρξουν πρόσωπα μέσα από τον φιλικό περίγυρο που θα μας υποστηρίξουν καθώς εμπιστεύονται τον τρόπο που σκεφτόμαστε.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε όμως σε αλαζονεία και απαξιωτικές τάσεις κυρίως απέναντι σε πρόσωπα που μπορεί να διαφωνούν μαζί μας γιατί είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις.

Η Σελήνη το πρωί σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη απαιτώντας περαιτέρω προσπάθεια λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων που μπορεί να προκύψουν. Είναι σημαντικό να κατευθύνουμε την ενέργεια μας εποικοδομητικά αποφεύγοντας να εμπλακούμε σε αντιδικίες και κόντρες που θα μας βγάλουν εκτός στόχων.

Απαραίτητο είναι επίσης να λειτουργήσουμε δομημένα προχωρώντας στην επίτευξη των προσωπικών και επαγγελματικών μας στόχων αφού η αποφασιστικότητα και ο δυναμισμός μας μόνο θετικά αποτελέσματα μπορούν να φέρουν.

Λίγο αργότερα το τετράγωνο της με τον Ουρανό από τον Ταύρο είναι πιθανό να ανατρέψει τα δεδομένα. Οφείλουμε να έχουμε δεύτερο πλάνο ώστε να βγούμε από πιθανά αδιέξοδα που θα προκαλέσουν υπερένταση. Οφείλουμε να αποφύγουμε σπασμωδικές συμπεριφορές και υπερβολικές τάσεις ανεξαρτησίας που δεν θα μας επιτρέψουν να λειτουργήσουμε μεθοδικά.

Το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να περάσουμε ευχάριστα σε όποια παρέα και αν βρεθούμε. Μέσα από το φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να υπάρξει μία νέα γνωριμία που θα μας ενθουσιάσει λόγω της κοινής προσέγγισης των πραγμάτων.

Άλλωστε οι κοινές αντιλήψεις και η κατανόηση του τρόπου σκέψης είναι καθοριστικής σημασίας για μία νέα προσωπική προσπάθεια που μπορεί να ξεκινήσει σήμερα.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα