Ζώδια: Επαγγελματικές ευκαιρίες έρχονται αιφνιδιαστικά για να απογειώσουν την φήμη μας

Πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα, Πέμπτη, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω που θα επηρεάσει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Με την συγκεκριμένη αστρολογική συνθήκη έχουμε την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε προτάσεις και επιλογές που μπορεί να αφορούν την επαγγελματική μας ζωή και έρχονται από το

πουθενά.

Ευχάριστες εξελίξεις απογειώνουν την ψυχολογία μας και μας δίνουν την δυνατότητα να προχωρήσουμε σε επαγγελματικά μονοπάτια που θα απογειώσουν τη φήμη και την αναγνώρισή μας.

Μεθοδικότητα και ευρηματικότητα μας βοηθούν επίσης να ξεχωρίσουμε στην ήδη υπάρχουσα επαγγελματική στέγη εντυπωσιάζοντας φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους με τις απόψεις και τις ιδέες μας.

Η πρωτοποριακή μας σκέψη βοηθά να διαχωρίσουμε την θέση μας προχωρώντας σε λύσεις στο επαγγελματικό πεδίο που είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσουν να αναδείξουμε τις ικανότητές μας στον μέγιστο βαθμό.

Οφείλουμε όμως να είμαστε σε επαφή με το συναίσθημα γιατί είναι εύκολο να γίνουμε σκληροί και απόλυτοι απέναντι σε πρόσωπα που δεν αναγνωρίζουν τα προσόντα και τις ιδέες μας.

Θετικά θα βοηθήσει το τρίγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Δία στον Ταύρο που δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να αξιοποιήσουμε την επαγγελματική μας δράση και σε οικονομικό επίπεδο.

Αισιοδοξία και ωριμότητα λειτουργούν σε απόλυτη αρμονία και υποστηρίζουν κάθε μας προσπάθεια με σκοπό την απόλυτη επιτυχία. Επαγγελματικά βήματα που προετοιμάζουμε εδώ και καιρό μπορούν να αποδώσουν πια καρπούς στο μέγιστο και αυτό είναι αρκετό για να μας χαροποιήσει και να ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία μας.

Σημαντικό είναι παράλληλα να είμαστε προσεκτικοί σε συζητήσεις που αφορούν το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον.

Το αποκλίνων τετράγωνο του Ερμή από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν μας επιτρέπει να έχουμε αντικειμενική εικόνα των πραγμάτων. Αυταπάτες και συναισθηματικές υπερβολές μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα που θα επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις μας με τον ευρύτερο περίγυρο.

Καλό είναι ακόμα να αποφύγουμε συζητήσεις και συμφωνίες με πρόσωπα από το εξωτερικό γιατί οι ψευδαισθήσεις κυριαρχούν και δεν ξέρεις επιτρέπουν να έχουμε ορθολογική θεώρηση.

Είναι προτιμότερο να δώσουμε χρόνο στον εαυτό μας για να κατασταλάξουμε σε σωστά συμπεράσματα και επιλογές για να μην αδικήσουμε ανθρώπους και να αποφύγουμε λάθη σε σημαντικές προσωπικές επιλογές.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζώδια, Επαγγελματικές,zodia, epangelmatikes